Katja Kavanagh gør det igen

12-05-2013 17:36

Maria Schacht

Den sidste dag for Danmarks største distriktsstævne er nu overstået, og en ny uofficiel dansk mester i springning for beriderelever er fundet efter en spændende omspringning

Det blev dog ikke til tørvejr hele vejen igennem - natten til i dag var præget at store mængder vand, hvilket gik ud over dressurbanerne, mens rytterne i dag også måtte ride mens et par regnskyl ihærdigt forsøgte at forstyrre både hest og rytters koncentration.

Det lykkedes dog at få fundet en ny uofficiel danmarksmester i springning for beridereleverne, nemlig Katja Kavanagh på Cassidy Ask, som lige nu er 6-års elev hos Sportsrideklubben Aalborg. Hun har tidligere været hos Jens Holm Kristensen i Vallensbæk, og Hans Ley på Kongsdalgården. Derudover blev hun nr. 1 ved det uofficielle DM for beriderelever i 2011, og nummer 2 i 2012. Maria Bjørnkjær Bennedsgaard og Silica blev nummer to, mens tredjepladsen gik til Helga Johannesson og Caligula. 

Hermed kunne både vinderne af det uofficielle DM for beridereleverne i spring og dressur i dag blive hyldet til præmieoverrækkelse lige efter hinanden.

Alt i alt et godt Morsø-stævne, der var velbesøgt alle dage.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen