Karoline Rohmann fik guldet om halsen

12-08-2018 18:47

Camilla Tiefensee Schrøder

Så blev ungrytternes DM i dressur også afgjort, og her blev det Karoline Rohmann og Noosa Melody, der løb med guldet, selvom det var deres første ungrytter-år. Det er dog langt fra ekvipagens første DM-medalje...

I 2016 vandt Karoline Rohmann og Noosa Melody e.  Blue Hors Don Romantic/Schwadroneur (opdr. Else Rohmann) guld ved DRF-mesterskabet i dressur for juniorer, og sidste år blev det til en sølvmedalje. Selvom ekvipagen i år havde taget springet til ungrytter-rækken holdt de alligevel det høje niveau, og i dag sikrede de sig sejren i DRF-mesterskabet i dressur for ungryttere med en samlet score på 223.956. Klassen blev afviklet på en noget regnfuld søndag, men humøret forblev blev højt både på banen og på tilskuerrækkerne ved stævnet, som blev afholdt af Ringsted Sportsrideklub.

Se resultatlisten.

Efter at have ligget i spidsen efter både første og anden runde sluttede de i dag med en flot kür til 77.850 %. Hør Karoline fortælle om ridtet i videoen nederst.

Comeback og sølvmedalje
Sølvmedaljen gik til Josefine Hoffmann, som var til start på Anna Kasprzaks tidligere DM-hest, Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro (opdr.  Stutteri Hønnerup). Josefine og Driver kom stærkt tilbage ved DM efter at de var uheldige at måtte udgå fra EM i Fontainebleau tidligere på sommeren pga. en skade. Denne weekend har hesten vist flotte takter, ikke mindst i dagens kür, som blev bedømt til 75.525 %.

Dufour på tilskuerrækkerne
Sara van Deurs scorede bronzemedaljen på Katholm's Ronaldo e. Blue Hors Don Romantic/Rambo (opdr. Birgit Rathmann og Dennis Kjær). Med samlet 214.411 slog hun lige akkurat Malene Aborg og Quantico Nexen, så der var i den grad kamp om podiepladserne. Saras træner, Cathrine Dufour, var med på tilskuerrækkerne, og hun var stolt af at se sin dygtige elev ride sig ind i medaljerækken.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen