Kampen om det Jyske Mesterskab er i gang

11-11-2017 09:38

Sportsrideklubben Aalborg afvikler i denne weekend Jysk Mesterskab i springning for U18/U21 samt senior, og søndag er det afgørelsens time for rytterne

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou og Seana 2
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredag kom de springende ekvipager godt fra start med et par LA-klasser, men sidst på eftermiddagen stod det  på kampen om en plads videre mod det Jyske Mesterskab. Først lagde U18/U21-rytterne ud med en MA1*, der er adgangsgivende til finalen søndag. Hele 52 ekvipager var klar til den 135 cm høje bane.

Maria Barnewitz Schou og Seana 2 e. Stolzenberg/Escudo II (opdr. Jens Meyer) var absolut hurtigste ekvipage på banen med nul fejl i tiden 60,60 sekunder. Andenpladsen gik til Christian Petersen med Zahr Alfarvad Z e. Zandor Z/Landaris, der også leverede en flot nulrunde. Ekvipagen sluttede i tiden 61,36 sekunder, mens Alexander Godsk på Cabrio e. Ukato/Mytens XX ( opdr. P.P. Frans ) red sig ind på tredjepladsen ligeledes med nulfejl og 62,33 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagen sluttede af med MA2**, der er adgangsgivende til senior finalen på søndag. Alexander Godsk og Cabrio e. Ukato/Mytens XX ( opdr. P.P. Frans ) var endnu engang på banen, og denne gang kunne konkurrenterne ikke slå ekvipagen. Med to flotte nulrunder red Alexander Godsk og Cabrio ind i den hurtige tid af 29,31 sekunder. Torben Frandsen med Cypertop e. Carpaccio/Kilian (opdr. Alfred Kopplin) snuppede andenpladsen med nul fejl efter omspringningen i tiden 31,25 sekunder, mens tredjepladsen gik til Stine Cassøe Jakobsen med hingsten Conchillo e. Churchill/Concorde (opdr. Ane Stoltze), der red nul fejl I tiden 31,37 sekunder.

Se alle resultaterne HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen