Kæmpe Christmas Show bringer juleglæden til hestesporten (video)

18-11-2017 21:51

Marie Helene Rigård Rohleder

Christmas Show Warm up ruller i denne uge af stablen for heste, og det store stævne fortsætter næsten helt til jul, hvor Vilhelmsborg lægger hus til det traditionsrige event

Copyright Ridehesten.com
Anita Louise Petersen og Extra P vandt lørdagens AB RIDEUDSTYR Sølv kval LA1*.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med glitrende juletræer i loftet, varme vafler i hånden og flot ridesport på banen åbnede det traditionsrige 4 uger lange Christmas Show på Vilhelmsborg i weekenden. Stævnet er målrettet springryttere på flere niveauer med klasser fra LB til MA. Vilhelsmborg præsenterer som altid gode forhold og engagerede hjælpere, officials og sponsorer, som tilsammen arbejder for, at alle deltagere får den bedst mulige tur i løbet af det 4 uger lange stævne.

– I alt på de her 4 uger har vi 6800 starter og 2100 forskellige heste til start. Det gør Christmas Show til noget helt unikt, og der er ikke noget større af sin art nogen steder i hele Europa, siger Casper Cassøe, stævneleder.

Hovedsponsor for andet år i træk for Christmas Show er AB Rideudstyr. 

Copyright Ridehesten.com
AB Rideudstyr med Annikka Jensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Christmas Show ender med et brag af en julefest d. 9 december til LånLet Danish Christmas Show, hvor der fejres hestesportens juleaften i festlige rammer med minikoncert, speedklasser og Grand Prix.

Læs mere her.

Se Ridehestens stemningsvideo med interview fra rytter, standlejer og Casper Cassøe fra lørdagens Christmas Show Warm up for hest: 

Ridehestens fotografer er tilstede til hele Christmas Show. Se flere billeder på Ridehesten.com. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen