JYSK Finansservice sprang på Go2net

04-11-2016 09:51

Stutteri, salgsstald, finansvirksomhed eller noget helt fjerde – med Go2net’s hjemmesideløsning får du let synliggjort din virksomhed. Brugervenligheden er i top, og du foretager opdateringer af siden i et snuptag. Go2net, der ligesom Ridehesten og Ridehesten.com er en del af Wiegaarden Media, anbefales varmt af bl.a. JYSK Finansservice

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Wiegaarden, som står bag Go2net, er kendt som en professionel medievirksomhed. Valget af samarbejdspartner til vores hjemmeside faldt derfor naturligt på Go2net, der på super kompetent vis har opfyldt alle vore krav og ønsker til design og suppleret med super gode fif, udtaler Linda Hansen, JYSK Finansservice.

– Det er en fornøjelse at samarbejde med Michael Jensen og det øvrige team bag Go2net. Jeg er i enhver henseende positivt overrasket over, hvor enkelt og nemt det er at etablere en Go2net-hjemmeside – og hvor enkelt det er at opdatere den. Jeg er helt tryg ved, at jeg også på længere sigt kan bevare overblikket og holde hjemmesiden fuldt opdateret.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi anbefaler klart Go2net – så kan man selv, når som helst og hvor som helst, arbejde med siden – og alligevel er der support, hvis behovet opstår, slutter Linda Hansen, JYSK Finansservice.

 

Mangler du en nem, lækker og overskuelig ny hjemmeside? Tøv ikke med at kontakte Go2Net for et uforpligtende tilbud lige HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen