HorseCrown med ny hjemmeside

13-04-2013 11:40

Nina Marie Villadsen

HorseCrown er en dansk grossist-virksomhed, som besidder forskellige topagenturer inden for rideudstyrsbranchen - og nu er de i luften med en ny hjemmeside udviklet i samarbejde med Wiegaarden

Copyright Ridehesten.com

 

HorseCrown blev grundlagt den 1. januar 2013, og drives af indehaveren Kathleen Ahrenkiel, der selv er uddannet inden for salg, marketing og indkøb, og har mere end 10 års erfaring inden for rideudstyrsbranchen. Privat har hun også et stort kendskab til hesteverdenen, da hun selv både avler, underviser og fungerer som aktiv rytter.

Hos HorseCrown sætter man en ære i at kunne leverer en god service, og aldrig gå på kompromis med kvaliteten, og det var derfor også naturligt, at valget faldt på en hjemmeside fra Wiegaarden:
- Valget faldt på Wiegaarden, da man her formår at lave hjemmesider, hvor design og funktion går op i en højere enhed, udtaler Kathleen Ahrenkiel fra HorseCrown, der forhandler velkendte brands, som Pikeur og Eskadron, der med mere end 50 år på bagen står for tysk grundighed og kvalitet, når det er allerbedst.

HorseCrown

Få din egen hjemmeside igennem Wiegaarden Media. Læs meget mere HER eller ring og få en uforpligtende snak med Michæl Jensen på tlf. 99 400 444.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen