Julie Stenmann: Hun er altid en kammerat

13-05-2022 19:37

Annika Knudsen Lorentsen

I dag er første ud af tre dages landsstævne på Vilhelmsborg, og mange springryttere har valgt at starte bededagsferien ved Danish Derby Horse Shows stævne

Copyright Ridehesten.com
Julie Stenmann Christensen med Birkely's Ballarina. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hele 304 starter skal afvikles i forbindelse med dagens landsstævne på Vilhelmsborg. Hele weekenden inviterer Danish Derby Horse Shows til landsstævne med mange spændende klasser på programmet, og stævnets første dag startede allerede kl. 8.00 og forventes at slutte efter 20.00. 

I dag er der mange forskellige klasser på programmet, nærmere bestemt to LA-klasser, to MB-klasser og to LA-klasser. 

Klassen med flest startende var den 125 cm-høje MB1*, som blev afviklet først på eftermiddagen. Her var 85 ekvipager til start og bedst af dem var Julie Stenmann Christensen med Birkely's Ballarina e. Baldini II (opdr. Karina Stenmann Larsen). 

– Stævnet gik helt igennem fantastisk i dag. Min hest Birkely's Ballarina var helt på toppen og hun er altid en god kammerat. Danish Derby holder altid nogle fede stævner og faciliteterne er altid i top. Jeg glæder mig til at ride Walber Cup søndag sammen med mit fantastisk hold. Derudover skal der lyde en stor tak til Easy Strø for de flotte ærespræmier. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens MB2, 130 cm, blev vundet af Emma Ponsaing med Aramis 577 e. Argentinus/ Gracieux, mens Michelle Lassen med Ian (swb) e. Iowa/ Cortez og Daniel Hald Cassøe med Conchiverino e. Concetto/ Contender tog sejrene i LA-klasserne i formiddags. 

Dagens næsthøjeste klasse er i fuld gang, mens MA2* 140 cm, starter kl. 19.50. 

Mange ryttere er på Vilhelmsborg hele weekenden, da de også skal deltage i Walber Cup for hold søndag, hvor der skal samles værdifulde point ind på vejen mod at kvalificere sig til finalen i Agria DRF Mesterskabet for hold i springning. 

Start- og resultatlister. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen