Helgstrand: Jeg er så tilfreds!

24-04-2015 14:15

Andreas Helgstrand har i dag været til start ved det internationale stævne i Hagen, og han blev placeret på guldmedaljehoppen Tørveslettens Stamina

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand og Tørveslettens Stamina.

Andreas Helgstrand og Tørveslettens Stamina e. Stedinger fra Pernille og Steen Rugaard, er i denne weekend til start ved det internationale stævne i Hagen. De deltager i Louisdor-Preis hvor kvalifikationen i dag gik i Intermediaire II mens finalen afvikles i kort Grand Prix. Andreas og Stamina har været meget succesfulde i championatsklasserne med sejre i det hjemlige championat, i Scandinavian Open i Falsterbo og placering ved UVM i Verden - og nu er parret mere end godt på vej i Grand Prix.

- Stamina fik 8-taller i piaffe og passage i dag og hele galopprogrammet viste hun fejlfrit. Hun trippede desværre i skridtprogrammet, og sprang an i galop efter indridningsparaden, men hun skal bare have noget mere stævnerutine igen, så bliver hun sindsygt fin, fortæller Andreas fra Hagen. I et skrapt felt sluttede de med en placering som nr. 10 med 69,105% Klassen blev vundet af Sönke Rothenberger/Cosmo med 74,053% foran Isabell Werth/Emilio med 73,079% og med en anden tysk toprytter, Hubertus Schmidt på tredjepladsen.

- Hun er en eyecatcher, og hun kan alle øvelser til Grand Prix. Nu skal hun ud til nogle stævner, for at få noget mere rutine, og jeg skal også finde ud af, hvordan hun reagerer, når hun kommer i byen, fortæller Andreas. Han forventer at parrets næste start bliver ved JBK Horse Festival Odense sponsored by ECCO, og så må sæsonen vise, hvor lagt deres samarbejde rækker i år. 

- Hun er så let at ride på opvarmingen og jeg er SÅ glad for at ride på hende, siger Andreas Helgstrand afslutningsvis. 

Se resultatet af klassen her - det blev iøvrigt til en placering lige udenfor placeringsrækken til den Dansk Varmblodskårede avlshingst Sieger Hit e. Sandro Hit ejet af Jens Peter Aggesen - hingsten rides af Juliane Brunkhorst.

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen