Juleferie på langs

24-12-2019 07:20

Du har formentlig taget hul på juleferien, og hvis du er så heldig, at du allerede har styr på alle julegaverne, rengøringen og julepynten, så kan du med god samvittighed smide dig på sofaen og se en god hestefilm. Ridehesten.com har samlet en række gode film, du kan vælge imellem

Copyright Ridehesten.com
Foto Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Spirit - Hingsten fra Cimarron

En vild hingst bliver fanget af mennesker og mister langsomt viljen til at modstå træningen. Selvom Spirit er ved at miste viljen, mister han aldrig håbet om en dag at vende tilbage til naturen og sin vilde flok.

Dreamer
Ben Crane mener at en hårdt skadet væddeløbshest fortjener endnu en chance. Ben og hans datter Cale adopterer hesten og redder den fra slagtning. Ankomsten af hoppen er den perfekte mulighed for at far og datter kan skabe en stærkt bånd. Soñador (Dreamer) har trods sit brækkede ben, en chance for at vende tilbage til løbene takket være Ben og Cale.

Fartstriber
En forladt zebra vokser op i troen at han er en løbshest. Med hjælp fra hans venner i laden og en teenagepige, sætter han sig for at forfølge sin drøm: at konkurrere mod fuldblodsheste.

All Roads Lead Home
All Roads Lead Home følger det livsændrende forhold mellem en pige, en hest og en hund (alias den hellige Treenighed) efter en tragisk ulykke.

Unbranded 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lad dig rive med af historien om fire unge mænd, der efter deres college-tid drager den lange vej fra Mexico til Canada med 16 vilde mustangs. Deres mission er at opfordre til adoption af vilde heste og æsler, der holdes i fangenskab, og den 3000 mils lange tur fra syd mod nord bliver et lærerigt og udfordrende eventyr.

Harry and Snowmand

En gribende dokumentar om immigranten Harry deLeyer, der redder en stakkels tidligere plov-hest undervejs til slagtning. Uden andet end en stærk vilje og den afkræftede hest kæmper Harry for at blive en succesfuld springrytter.

Seabisquit 

Den lille væddeløbshest Seabisquit, som ingen troede på, blev en amerikansk legende under 1920’ernes store depression i USA. Læn dig tilbage og følg med i undermålerens uventede succes, der løftede en hel nation.

Something to Talk About
Denne 1995 stjernespækkede film med Julia Roberts og Dennis Quaid følger Grace (Roberts), datter af en hesteopdrætter (Robert Duvall), efter at hun finder ud af hendes mand har haft en affære. (Nok mest for voksne)

Wild Hearts Can’t Be Broken
Wild Hearts Can’t Be Broken, er historien om en teenage der stikker af hjemmefra under depressionen. Hun får arbejde i stalden hos en pige som laver hæjdespring til hest. Hun drømmer selv om, en dag at kunne gøre det samme.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen