Jonny Hilberaths Fariano aflivet

08-06-2015 16:11

Grand Prix-hesten Fabriano var med til for alvor at sætte gang i tyske Jonny Hilberaths dressurkarriere, den blev pensioneret i 2009 og nu, i en alder af 25 år, er den så blevet aflivet grundet forfangenhed

Copyright Ridehesten.com
Jonny Hilberath og Fariano - her ved CDI Lingen 2006.

Fariano e. Wanderbusch I/Wienerwald blev født i 1990 hos opdrætter Werner Kaiser Lüsen.

Den elegante brune vallak var altid kendt som en varm og temperamentsfuld hest, der med sin springafstamning først blev trænet i en springstald, hvor han første gang blev opdaget af japanske Yoko Shinohara som 7-årig.

Hans Grand Prix-debut var meget atypisk sen i en alder af 13 år, og under Jonny Hilberath debuterede den ved et regionalt stævne i Tyskland, hvor det blev til en femteplads i Grand Prix Special.

Mellem 2003 og 2009 startede ekvipagen regelmæssigt ved både nationale og internationale stævner, og deres højdepunkter inkluderer sejr i Grand Prix Special ved CDI Olfen 2004, CDIO Saumur 2006 og CDI Oldenburg 2006. De vandt også bronze ved de tyske mesterskaber 2007, og så var de på det tyske bruttohold.

Fariano blev pensioneret fra stævnebanerne i foråret 2009, og efter aftale med ejer Yoko Shinohara, tilbragte Fariano resten af sit liv på Jonnys gård i Scheesel, Tyskland.

Kilde: Eurodressage.com

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen