Jessica gjorde rent bord

27-11-2022 12:59

Charlotte Kusk Berwald

Igen i dag mødtes en række af verdens dygtigste dressurryttere til et topopgør i Löwsta Top 10 i Stockholm der afvikledes i forbindelse med Sweden International Horse Show

Copyright Ridehesten.com
Jessica von Bredow-Werndl og den fantastiske Dalera. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Man fristes til at sige at naturligvis vandt Jessica von Bredow-Werndl og den fænomenale Tsf Dalera BB e. Easy Game /Handryk igen i dag. Tilsyneladende kan ingen true denne ekvipage, der med 88,760 % red sig til en sikker sejr. Tysk stabilitet når det er allerbedst.

Werth som sikker nummer to
Der er vel efterhånden de færreste, der kan huske en tid hvor Isabell Werth ikke stod med fremme når præmierne skal fordeles ved de største stævner. Denne søndag i Friends Arena var absolut ingen undtagelse. På ryggen af DSP Quantaz e. Quaterback /Hohenstein 4 red Werth til imponerende 85,360 %.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Danse dansede igen
Nummer tre blev i dag Patrick Kittel, der med Touchdown e. Quaterback /Sack red til 83,660 %. Som nummer fire fik vi en af de bedste repræsentanter for Dansk Varmblod, i form af Heiline´s Danciera e. Fuerstenball Old / de Niro (opdr. Stald Heiline), der, med sin rytter Carina Cassøe Krüth, red til 82,825. Her er det værd at bemærke at dommeren ved E havde denne ekvipage som nummer to, altså lige efter den tyske superstjerne Jessica von Bredow-Werndl.
Femtepladsen gik i dag til Benjamin Werndl, der måtte se sig slået af sin søster igen i dag. Han fik med Famoso Old e. Farewell III /Welthit 81,095 %. Som nummer seks kom Dinja van Liere, der med Hartelijker e. Johnson /Scandic red til 80,670 %. Nummer syv blev i dag svenske Therese Nilshagen, der på ryggen af Dante Weltino Old e. Danone 4 /Welt Hit II red til 78,515 %. Som nummer otte fik vi den danske rytter Daniel Bachman Andersen der med Zippo M.I. i dag red til 77,385 %.

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og Danse. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Desværre ingen Helgstrand og Dufour
Uheldigvis måtte vi undvære hele to danske ekvipager i dagens topbrag. Efter gårsdagens uheld hvor Andreas Helgstrands Queenspark Wendy e. Sezuan 2 /Blue Hors Soprano (opdr. Kurt Gosmer) desværre kom til at bide sig i tungen, kom Helgstrand ikke til start i dag på trods af at Wendy ellers har det godt og meldes fit for fight igen. Vi måtte også undvære den danske dressurdronning Cathrine Laudrup-Dufour idet Bohemian e. Bordeaux 28 /Samarant kom til at træde på sig selv i den første piaffe under gårsdagens program. Vi håber de to danske ekvipager snart vender stærkt tilbage.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen