Jessica gav de andre baghjul

26-11-2022 15:57

Charlotte Kusk Berwald

Selvom sæsonen i år også har budt på en barselsorlov til tyske Jessica von Bredow-Werndl red hun sejren mere end sikkert hjem i dag til Lövsta Top 10 Dressage 2022 i Stockholm

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og den fantastiske Danse. Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tysk dominans
Top 3 var besat af tyskere. Først og fremmest Jessica von Bredow-Werndl og den fantastiske Tsf Dalera BB e. Easy Game /Handryk fik samlet så mange points at de endte med hele 83,065 % og dermed fik en mere end overbevisende sejr. Der er ingen tvivl om at den tyske dressurdronning har indtaget sin trone igen. 
Isabell WerthDSP Quantaz e. Quaterback /Hohenstein 4 red til 78,566 % og sikrede sig andenpladsen. Som altid leverede Werth et meget stabilt program. Meget mere driftsikkert kan det næppe blive.

Det bliver i familien
Som nummer tre fik vi Benjamin Werndl, der på ryggen af Famoso Old e. Farewell III /Welt Hit II red til 78,348 %. Lidt kiks i et changement kostede desværre Wendl andenpladsen. Den slags kan jo ske selv for den bedste.

Fantastiske Danse
Carina Cassøe Krüth og den fantastiske Heiline´s Danciere e. Fuerstenball Old /Ne Niro (opdr. Stald Heiline) dansede sig igennem dagens Grand Prix så det var en ren fornøjelse. En enkelt passage drillede lidt for den fantastiske ekvipage som vi glæder os meget til at se igen i morgen. I dag blev det til 78,087 % for Carina og Danse, der vist må siges at have haft et helt fantastisk år i år.

Copyright Ridehesten.com
Jessica von Bredow-Werndl og Tsf Dalera BB kan nu skrive endnu en sejr på listen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Svenskerne sneg sig også med i top 5
På femtepladsen fik vi i dag svenske Patrick Kittel, der vel næppe kræver den store introduktion. På ryggen af Touchdown e. Quaterback /Sack red han til 77,892 % i et flot og ganske flydende program. 

Desværre sad den ikke helt i skabet i dag for Cathrine Laudrup-Dufour og Bohemian e. Bordeaux 28 /Samarant hvor lidt koks i passage resulterede i at ekvipagen sluttede med 73,761 %. Daniel Bachmann Andersen og Zippi M.I. e. Blue Hors Zack /Blue Hors Don Schufro (opdr. Stenn Bo Larsen) der måtte tage til takke med 73,674 %. Vi krydser fingre for revanche for både Cathrine og Daniel i morgen.

Nu ser vi frem til morgendagens Grand Prix Kür hvor vi atter en gang får lov at nyde nogle af verdens allerbedste dressurryttere tørne sammen i endnu et topopgør. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner