Jennifer Pedersen placeret i 145 cm

16-12-2021 09:19

Annika Knudsen Lorentsen

I sadlen på Oak Grove's Desperado red Jennifer Pedersen sig i går til en placering i 145 cm-klassen ved det internationale stævne i belgiske Lier, hvor et par danske ryttere i denne uge er til start

Copyright Ridehesten.com
Jennifer Pedersen med Oak Grove's Desperado. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Selvom julen nærmer sig, så er der stadig danskere, der er taget afsted til internationale stævner, og en af dem er Jennifer Pedersen, som er taget til belgiske Lier. 

Her har hun flere heste til start og allerede på første dagen i går, blev det til en flot placering i den højeste klasse. Her red hun nemlig fejlfrit i 145 cm-klassen i sadlen på Oak Grove's Desperado e. Diamant de Semilly/ Lux Z. Ekvipagen var ikke blandt de allerhurtigste, men med deres fejlfrie runde red de sig til en 13. plads. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I klassen var Sofie Yderstræde Bucka ligeledes til start med La Belle e. Böckmann's Lord Pezi/ For Pleasure. Hun sluttede lige udenfor placeringerne med én enkelt tidsfejl. 

Tidligere på dagen i går blev Jennifer ligeledes placeret i 6-års klassen med Doom SR e. Diarado/ Contendro I. Ekvipagen blev nr. 10 ud af 78 ekvipager efter en fejlfri runde. 

Resultat fra 145 cm-klassen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner