Dansk dominans i Belgien

01-06-2022 20:40

Skibby Ride -og Voltigeklub repræsenterede Danmark på bedste vist ved et internationalt voltigestævne i Belgien, hvor det blev til flere sejre

Copyright Ridehesten.com
Josephine Vedel Søndergaard Nielsen og Cor de la Salle Nygaard. Foto: Danny Geelhoed
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det internationale stævne i Belgien, der løb over tre dage med forskellige kategorier, var det fredag Iben Dines Pedersen og Josephine Vedel Søndergard Nielsen, som var i ilden; begge på hesten Cor de la Salle Nygård e. Daylight/ Tiberias (opdr. Anni Juul) med Hanne Haagen Hansen som longefører.

Det var første internationale stævne som individuel for begge. De skulle starte klasserne hhv. 1-stjernet senior og 1-stjernet junior. Iben håbede at kunne få så gode point, at hun kunne kvalificere sig til kategori 2-stjernet senior lørdag og søndag. Begge piger præsterede fantastisk i deres klasser.

Iben lavede to rigtige gode runder, men måtte lige akkurat se sig slået af en svensker, og det blev til en meget flot og fortjent andenplads, samt de point og den kvalifikation, som var nødvendig for at starte dagen efter. Josephine slog alle konkurrenter omkuld, og fik en sikker førsteplads i hendes klasse.

Copyright Ridehesten.com
Wilma Baden Askbo, Hornbeck's Crixus og Allan Laudrup. Foto: Louise Baden Askbo
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag og søndag havde klubben flere medlemmer i spil. Wilma Baden Askbo skulle konkurrere i 2-stjernet junior på den lånte, 10-årige Hornbeck’s Crixus med Allan Laudrup som longefører. Konkurrencen var hård, men Wilma fik meget flotte point, og sluttede på en tiendeplads og blev dermed den bedst placerede dansker i klassen.

Iben startede 2-stjernet senior, og endnu en gang præsterede hun et flot resultat. Det blev til endnu en andenplads, hvor igen måtte hun en tur på podiet.

Skibby Ride -og Voltigeklub havde også holdet Skibby 1 med på hesten Tophøjs Geleto Lieto e. Charlton Sem Ask/ Come Back II (opdr. Ingelise Hylleborg Petersen) med Hanne Haagen Hansen som longefører. De startede i den højeste klasse for seniorhold, 3-stjernet senior. Holdet leverede tre virkelig gode runder og sikrede sig andenpladsen, så de måtte en tur op på podiet.

Kilde: Skibby Ride -og Voltigeklub

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner