- Jeg er virkelig tilfreds

29-12-2023 14:28

I dag red Nadja Aaboe Sloth og Favour Gersdorf på banen i Grand Prix Kür til World Cup i Mechelen, hvor de viste et fejlfrit program

Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Sloth og Favour Gersdorf til World Cup i Herning. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nadja Aaboe Sloth har sørget for at holde formen hen over helligdagene, så hun og Favour Gersdorf e. Foundation/ Leandro (opdr. Inger Marie Andreasen) var klar var klar til World Cup-stævnet i Mechelen i Belgien, som netop finder sted i disse dage. 

I går red parret Grand Prix-klassen, hvor de leverede et pænt ridt, som dommerne vurderede til 71,021%. Det placerede dem i den øverste halvdel af feltet, hvor der også var flere særdeles garvede ryttere at finde i toppen af feltet. Klassen blev vundet af britiske Charlotte Fry og Everdale e. Lord Leatherdale/ Negro, der opnåede 76,152%. 

I dag red Nadja og Favour Grand Prix Kür til musik, der var komponeret til Favour, og her demonstrerede de et ridt med overskud. Programmet flød godt og den 10-årige vallak virkede afspændt inde på banen. Parret viste flere teknisk svære øvelser som to'er changementer på buet spor og dobbeltpirouetter, som lykkedes godt. 

Om ridtet fortæller Nadja selv: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

 Det var en virkelig, virkelig fin tur i dag, og jeg havde ikke nogen store fejl. Jeg havde sådan lidt småting, jeg kunne have haft en lille smule mere power i piaffen, men det hele flød bare virkelig godt. Jeg er virkelig tilfreds med i dag. 

Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Sloth og Favour Gersdorf. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Ridtet blev belønnet med 77,150%, og det er tilmed Nadja og Favours bedste resultat i kür indtil videre. Det placerede dem som nr. 9 i klassen, hvor topplaceringerne ikke havde flyttet meget på sig siden i går. Det blev igen Charlotte Fry og Everdale, der sejrede i kür-klassen, denne gang med 84,980%. 

Efter den flotte præstation til World Cup-stævnet står den på lidt ferie i den næste måneds tid for Favour, fortæller Nadja: 

Nu skal han lige hjem og holde lidt pause nu her den næste måneds tid. Og så tænker jeg, at Herning bliver det næste for os. Så handler det bare om stille og roligt at forbedre vores resultater på internationalt niveau. 

Klassens resultat. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner