Jeg er en heldig mand

29-12-2013 10:22

Dressurstjernen Carl Hester har en spændende historie bag sig. Han er opvokset på en ø langt fra det engelske fastland, har arbejdet i militaryverdenen og blev af ingen ringere end Dr. Bechtolsheimer grundigt indviet i dressurens verden. I det seneste nummer af magasinet Ridehesten finder du en rytterprofil af Carl Hester

Copyright Ridehesten.com

En af verdens bedste dressurryttere og -trænere, britiske Carl Hester, kommer til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i marts måned som testrytter i Unghestechampionatet. Han har en spændende historie bag sig og masser af markante holdninger. Alle hans heste - også Valegro og Uthopia - går kun dressur fire gange om ugen, og resten ugens dage bliver de redet ud i naturen og har deres ugentlige fridag. Unghestechampionater er ikke en del af Carl Hesters målsætning for unghestenes uddannelse, der målrettet går imod Grand Prix. Til gengæld er han en meget erfaren unghesterytter og han elsker at dømme ungheste og være testrytter - så regn med en passioneret og indlevende testrytter i Herning.

Har du lyst til at vide mere om Carl Hester, inden han gæster hingstekåringen, så har du muligheden for at læse rytterprofilen om ham i magasinet Ridehesten.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen