Janne Friederikes Minimax er død

16-12-2022 11:15

Annika Knudsen Lorentsen

Tyske Janne Friederike Meyer-Zimmermann har offentliggjort, at hun og hendes team uventet har sagt farvel til tophesten Buettner's Minimax

Copyright Ridehesten.com
Janne Friederike Meyer-Zimmermann og Minimax til start i Herning i 2017. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I et opslag på sin Instagram offentliggør den tyske toprytter Janne Friederike Meyer-Zimmermann, at hun har sagt farvel til ene af sine topheste, den 13-årige Buettner's Minimax e. Coronado NRW/ Antaues. I opslaget skriver hun følgende:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Du forlod os i dag, alt for tidligt og helt uventet. Hele vores team er i sorg, og jeg er så ked af det, at jeg ikke har ord. Du var min elskede enhjørning, min ven, min superstjerne, min helt og min støtte. Du var en chef for stalden og en showman ved stævner. Du elskede den store scene. Ingen forhindring var for høj for dig, ingen grøft for bred og intet publikum for stort. Du havde mange fans, og alle ville tage et billede med dig. Du vil blive savnet for evigt af os alle og mest af alt af mig.

Janne og Minimax har haft stor succes sammen, og fornyligt blev de 3'er i den 160 cm høje World Cup-kvalifikation i Helsinki. Tidligere på året vandt de en 160 cm-klasse i Münster, og de har i løbet af karrieren deltaget ved både Nations Cup og Longines Global Champions Tour-stævner.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen