Tysk sejr i World Cup-kvalifikation

05-12-2022 18:48

Annika Knudsen Lorentsen

Ved gårsdagens World Cup-kvalifikation i spanske La Coruña sikrede tyske Janne Friederike Meyer-Zimmermann sig sejren og de 20 point. Danske Andreas fik desværre ikke World Cup-point med fra kvalifikationen, men er fortsat placeret flot i den samlede stilling

Copyright Ridehesten.com
Janne Friederike Meyer-Zimmermann med Messi van't Ruytershof. Foto: FEI/CASAS NOVAS/OXER SPORT
Nyheden fortsætter efter annoncen

40 ekvipager mødtes i går i den syvende World Cup-kvalifikation i springning 2022/2023. Den 160 cm høje bane gav mange ryttere udfordringer, og det lykkedes kun to ekvipager at gennemføre hovedrunden uden fejl. 

Det var altså blandt disse to, at vinderen af kvalifikationen skulle findes i en omspringning. Her leverede tyske Janne Friederike Meyer-Zimmermann det bedste resultat og hun sikrede sig dermed sejren foran britiske Harry Charles der tog andenpladsen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Til start i klassen var blandt andre også danske Andreas Schou, som desværre gik tre nedslag undervejs på banen med Independent (swb) e. Diamant de Revel. Dermed var der ingen World Cup-point til Andreas ved denne kvalifikation, men da han allerede har fået point ved tre tidligere kvalifikationer, er han fortsat placeret flot i den samlede stilling. Her har han i alt 23 point og er placeret som nr. 14. 

Bedst placeret i den samlede stilling er franske Kevin Staut med 53 point. Svenske Henrik von Eckermann er næstbedst med 46 point, mens britiske Harry Charles er tredjebedst med 45 point. 

Se den samlede stilling.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen