Jan Pedersen genvalgt som formand i DV

10-02-2018 13:29

På Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde i dag er forbundets formand igennem 24 år, Jan Pedersen, genvalgt med akklamation og går nu i gang med sit 25. år på formandsposten

Copyright Ridehesten.com
Formand igennem 24 år, Jan Pedersen.

I 1994 blev den dengang 39-årige handelsgymnasielærer fra Arden, Jan Pedersen, ved Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde for første gange valgt som formand. I dag - 24-år senere - blev Jan Pedersen for tolvte gang genvalgt som formand for en toårs periode, og efter 24 år på posten tager han efter dagens genvalg med utvivlsom akklamation fat på sit 25. år som formand for Dansk Varmblod. Med sin vanlige humor kvitterede han for valget med ordene:

- Tak. Det er jeg meget glad. Jeg synes også, at det ville være ærgerligt, hvis jeg skulle stoppe så hurtigt!

Jan Pedersen, der blev formand for World Breeding Federation for Sport Horses i 1999, er slået til ridder af Dannebrog for sin indsats for dansk og international hesteavl.

 

Tak for en stor indsats!

Under repræsentantskabsmødet blev der også tid til at hylde nogle af Dansk Varmblods ildsjæle, og således blev fem personer dekoreret med forbundets ærestegn i guld for mange års tro tjeneste.

En af disse er Frode Jensen, Odder, fra forbundets region 5. Han har igennem en lang årrække ydet en enorm indsats, ikke kun regionalt men også i auktionsudvalget, som tidligere formand for avlsledelsen og mange års medlem af hovedbestyrelsen. Frode Jensen træder ud af hovedbestyrelsen og fik i tilgift til ærestegnet også tildelt Dansk Varmblods fortjenstmedalje i guld.

Læs artiklen om Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde i næste nummer af magasinet Ridehesten.

Copyright Ridehesten.com
Tidligere hovedbestyrelsesmedlem Frode Jensen blev hyldet og tildelt forbundets fortjenstmedalje i guld.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner