Jakob Binder Struck går selvstændig

18-06-2022 06:24

Den professionelle danske militaryrytter, Jakob Binder Struck, har den seneste årerække været bosat i Tyskland og det fortsætter han med når han fra 1. august går selvstændig for at drive sin egen forretning

Copyright Ridehesten.com
Jakob Binder Struck. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht

Den 28-årige professionelle militaryrytter, Jakob Binder Struck, som er søn af elitesportschef i dressur, Anne-Mette Binder og Christian Struck der tidligere har været holdkaptajn for senior-militarylandsholdet, har de senere år arbejdet og været bosat i Tyskland. 

Her har han blandt  andet været ansat hos Dirk Schrade Eventing, men pr. 1. august begynder et nyt kapitel i Jakobs liv - nemlig livet som selvstændig. Det indebærer at han om formiddagen driver sin egen stald og om eftermiddagen rider dressur- og militaryheste for den kendte tyske hingstestation Klosterhof Medingen, som var hjem for betydelige hingste som De Niro, Caprimond og Hohenstein. Her vil Jakob holde til i jagtstalden, som er tilsluttet Medingen og det betyder at han både har dressur-, spring- og militaryheste at ride på til dagligt. 

– Jeg glæder mig helt vildt til at gøre som jeg har lyst til, fortæller Jakob og fortsætter: – At kunne lave min egen plan og management på den måde som jeg gerne vil og har lært gennem årene. Nu kan jeg få udbytte af alt det jeg har lært mens jeg har været ansat og kombinere det hele, så det glæder jeg mig virkelig meget til.

Hvis man har spørgsmål, sætter Jacob altid pris på dit opkald eller sms.

Copyright Ridehesten.com
Jakob Binder Struck og Campesina ved Copenhagen Eventing i 2018. Foto: Ridehesten.com
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald