Irland vinder Nations Cup i Hickstead

22-07-2012 07:23

Signe Wiese

Irland blev en overraskende vinder af den 7. afdeling af FEI Nations Cup, der blev afviklet i Hickstead, England. Tyskland blev nr. 3 og bliver samlet vinder af Super League

De fleste nationer var mødt frem med stærkeste mandskab ved FEI Nations Cup-konkurrencen i Hickstead. Tre hold formåede at klare sig videre til konkurrencens 2. runde helt uden fejl, efter resultatet fra den af holdets ryttere, der havde redet med flest fejl var trukket fra. De tre lande var Irland, Tyskland og Frankrig. Irlands første rytter på banen i 2. runde var Shane Breen, der red med 8 fejl. Irlands næste rytter var Richie Moloney på den 10 årige Ahorn van de Zuuthoeve, og han formåede ligesom i 1. runde at ride fejlfrit. Darragh Kerins fik et enkelt nedslag med Lisona. Den sidste irske rytter var Clem McMahon, og han formåede ligesom Richie Moloney at ride endnu en fejlfri runde. Der med sluttede det irske hold med kun 4 fejl sammenlagt efter 2 runder. Det franske hold, der bestod af Eugenie Angot/Old Chap Tame, Kevin Staut/Reveue de Hurtebise, Aymeric de Ponnat/Armitages Boy og Penelope Leprovost/Topinambour havde 8 fejl sammenlagt. Det tyske hold sluttede med ialt 12 fejl. Holdet blev udgjort af Philipp Weishaupt/Catoki, Holger Wulschner/Cefalo, Ludger Beerbaum/Chiara og Marco Kutscher/Cornet Obolensky. Tysklands 3. plads var nok til at sikre holdet den samlede sejr i årets Super League, selvom der endnu mangler en runde i Dublin. Se samtlige resultater via link til højre. Kilde: FEI