International springning i weekenden

14-12-2014 15:12

To af de stævnepladser i Europa, der samler en stor del af verdens førende springryttere, er i Geneve og i Salzburg, hvorfra vi briinger et par resultathøjdepunkter

Copyright Ridehesten.com
Amy Graham og Bella Baloubet.

Stævnet i Geneve startede tidligere på ugen meget tragisk ud med et voldsomt styrt for Athina Onassis-de Miranda og hoppen AD Camille Z, der fik den brutale konsekvens, at hoppen efterfølgende måtte aflives. Det kastede en trist stemning over stævnets start, men siden da har der været masser af spændende springsport.

Martin Fuchs og holsteneren PSG Future e. Cashandcarry/ Lorentin I kom til Geneve med en frisk sejr i bagagen fra Paris i sidste uge. Ekvipagen var lørdag aften igen i stand til at lægge hver en konkurrent bag sig, da de vandt Credit Suisse Geneva Classic (150 cm) i et felt på over 50 ekvipager. Ligledes igår løb Coupe de Genève af stabelen, og her var der svensk sejr til Henrik von Eckermann med Ludger Beerbaums Goldfeverdatter Gotha. 

Australske Amy Graham synes at være flyvende i Salzburg. Hun har været helt suveræn med sejr i både Amadeus Masters (150 cm) og Gaston Glock's Championat von Salzburg (155 cm), i begge klasser med den skimlede holstenerhingst Bella Baloubet e. Baloubet du Rouet/ Landadel, som Graham også red WEG 2014 på.

Se resultater fra Geneve HER og fra Salzburg HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen