Interessant aften med Dressurens Venner

10-05-2017 18:41

Britt Carlsen

Her til aften afvikler Dressurens Venner den årlige generalforsamling, og som altid med dressurrelevante indlæg. Og i dag har landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein holdt en clinic med ryttere og hingste fra Blue Hors

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blue Hors danner her til aften rammen om generalforsamlingen i Dressurens Venner. HKH Prinsesse Benedikte aflage beretning, og Ole Lindgreen og HC Matthiesen blev genvalgt til bestyrelsen. Herefter fik deltagerne mulighed for at se stalde og opsadlingsområdet, og herefter gik landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein i ridehallen for at fortælle om hestens uddannelse.

Det var Daniel Bachmann Andersen og Allan Grøn som viste hingstene Veneziano og Zachmo for publikum, mens Nathalie forklarede om sit syn på ridning og uddannelse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Rid med hovedet og tænk jer om. Der er mange heste som kan uddannes til Grand Prix selvom de måske ikke ser sådan ud i deres unge alder, sagde landstræneren bl.a.

Herefter viste Blue Hors og Esben Møller den 3-årige Blue Hors Fifty Cent, som er kåret i Dansk Varmblod. Det var rent faktisk prinsesse Nathalie selv, som fremstillede hingsten til kåring i Herning. Hun havde købt hingsten på Dansk Varmblods Elitefølauktion, og under kåringen i Herning købte Blue Hors hingsten. Og så sluttede fremvisningen med at vise fire herlige føl. Og så fortalte Esben Møller, at det næste arrangement på Blue Hors er den traditionelle følaften, som finder sted den 22. maj kl. 19.

 

Læs mere om Dressurens Venners møde, clic med meget mere i magasinet Ridehestens juni nummer

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen