Ingen kan slå Rasmine og Lulu

02-05-2024 15:33

I går vandt Rasmine Laudrup-Dufour og Niobe Van 'T Commercehof Stutteri Ask LA1* 115cm, som også var stævnets første klasse. I dag fulgte parret trop og tog sejren endnu en gang

Copyright Ridehesten.com
Rasmine Laudrup-Dufour og Lulu er flyvende. Indtil videre har de vundet to klasser til DM-stævnet på Stutteri Ask. Foto: Ridehesten.com/ Juliemaja Søndergaard.

Fejlfri i både hovedrunden og omspringningen i en lynhurtig tid på 37,00 sekunder var nok til at sikre Rasmine Laudrup-Dufour og Niobe Van 'T Commercehof e. Adorado/ Codex, der i daglig tale går under navnet Lulu, sejren i Stutteri Ask LA1* 115cm i går, onsdag til DM-stævnet, der lige nu er i gang på det flotte Stutteri Ask i Martofte på Nordfyn. I dag skulle parret så ud i Stutteri Ask LA2* 120cm, og her gjorde parret det endnu en gang. En hurtig fejlfri runde i en metode A, der betyder at hele runden er på tid, med en tid på 54,55 sekunder og altså næsten 3 sekunder hurtigere end andenpladsen, sikrede Rasmine og Lulu sig sejren endnu en gang. 

Rasmine fortæller lidt om, hvorfor Lulu er en helt speciel hest: – Lulu vil bare vinde! Det er helt specielt at have en hest som bare kigger efter vendingerne selv og bare trykker speederen i bund. Hun er en fantastisk hest, og har lært mig så meget! Rasmine ville ikke selv kalde sig en hurtig rytter, men med Lulu er hun blevet modig og har lært, hvordan det føles at vinde mange præmier: – Jeg har som altid haft nogle hurtige og fede ture på Lulu. Før jeg fik hende ville jeg ikke betragte mig selv som en rytter med de hurtige sko på, men det skal jeg da love for, at jeg er blevet, griner Rasmine. 

Copyright Ridehesten.com
Lulu er en helt fantastisk hest, der bare vil vinde, fortæller Rasmine. Foto: Privat.

De flotte omgivelser på Stutteri Ask danner rammerne om weekendens stævne. Netop de gode faciliteter og fantastiske omgivelser, sætter Rasmine ord på: – Jeg vil også gerne sige tak til Ask for disse fantastiske omgivelser! Det gør det altså bare lidt sjovere at vinde, afslutter Rasmine. 

Resten af dagen står på første kvalifikation af Agria DRF mesterskab for U18, der går i MA2** 140cm, hvor der er i alt 20 ekvipager til start, samt første kvalifikation af Agria DRF mesterskab for U25, der går i S1* 145cm, med 13 ekvipager til start. Her er der lagt op til endnu mere springning, og det bliver spændende at se, hvem der lægger sig i spidsen af mesterskaberne. 

Du kan følge med på ClipMyHorse, der livestreamer fra stævnet hele weekenden. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen