Ingen EM til Rikke og d'Artagnan

13-07-2024 10:07

Rikke Maria Schoubye Johansen og ponyen d'Artagnan 187 var udtaget til at repræsentere Danmark til dette års europamesterskab i dressur for ponyer, men sådan skulle det ikke gå. Med mindre end 10 dage til start, har ekvipagen desværre måtte trække sig 

Copyright Ridehesten.com
Rikke Maria Schoubye Johansen og d'Artagnan 187 bliver desværre ikke at se til EM for ponyer i år alligevel. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen.

Om mindre end 10 dage skydes dette års europamesterskab for ponyer i gang i Opglabbeek, Belgien. Her var et stærkt dansk ponyhold udvalgt til at repræsentere de danske farver, men desværre har en af ekvipagerne måtte trække sig fra konkurrencen. 

Den talentfulde ponyrytter Rikke Maria Schoubye Johansen og ponyen d'Artagnan 187 e. FS Don't Worry/Colano, i daglig tale Danny, der lige nu ligger i spidsen af dette års ECCO-cup for ponyer, skulle have været én af de fire ekvipager, der red på banen for Danmark. Desværre har ekvipagen måtte trække sig af helbredsmæssige årsager, skriver Rikke i et opslag på sin Instagram

Danny og jeg skal desværre ikke konkurrere ved EM i år. Han er ikke 110% på toppen for tiden, og det vigtigste for os er hans helbred og trivsel. Derfor har vi besluttet at trække ham tilbage. 

Det betyder altså et europamesterskab uden den talentfulde og erfarne ekvipage på det danske hold. Dermed går pladsen videre til 13-årige Victoria Bang Zindorff og ponyen Del Classico e. D-Day AT/ Classic Dancer I, der var udtaget af landstræner, Lisbet Seierskilde, som første reserve på det danske hold. Parret har redet flere flotte resultater hjem denne sæson, hvor flotte placeringer i Hagen tidligere på året kan nævnes som én af dem. 

Copyright Ridehesten.com
Victoria Bang Zindorff og ponyen Del Classico skal derfor repræsentere Danmark ved EM. Foto: Ridehesten.com/ Aviaja Vindum Hansen.

 

 

 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner