Karoline Sloth Kjær vandt Speed Battle

10-12-2021 19:24

Annika Knudsen Lorentsen

Der er vist efterhånden ingen der er i tvivl om, at Karoline Sloth Kjær er en af de hurtigste ryttere i Danmark. Indtil nu har det særligt været på pony, hvor hun har vundet den ene klasse efter den anden, men her ved Christmas Show har hun netop vundet Speed Battle i sadlen på sin nye hest og dermed taget sin syvende topplacering ved stævnet

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær med Cocorico de Riverland. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

De 20 hurtigste fra kvalifikationsklassen i bronze tour mødtes her til aften i Speed Battle, hvor de skulle ride en 125 cm høj bane på tid. Såfremt man fik en bom undervejs, havde man mulighed for at slette fejlen ved at springe den såkaldte eraser. Hvis man red den fejlfri, fik man slettet fire fejl fra ens resultat. 

Det var netop tilfældet for klassens vinder, som fik et nedslag undervejs i sit hurtige ridt, men som efterfølgende red sikkert over eraseren. Tiden stoppede på 51,12 sekunder for 16-årige Karoline Sloth Kjær med Cocorico de Riverland e. L'Arc de Triomphe Z/ Kashmir van het Schuttershof og den tid kunne ingen slå. Karoline har fornyligt overtaget Cocorico de Riverland, men den nye ekvipage har hurtigt fundet rytmen, og har ved dette stævne vundet to førstepladser, to andenpladsen og en tredjeplads. 

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Smed Busse med Firlefanz. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen red en suveræn fejlfri og hurtig runde, for her var det Frederikke Smed Busse i sadlen på sin faste makker Firlefanz e. For Succes/ Acord II, som formåede at ride en rigtig flot runde, som en overgang så ud til at være et vinderridt. Deres tid var 52,51 sekunder og rakte i sidste ende til en flot andenplads. 

På tredjepladsen blev det Line Busk Heltborg, som ligesom Karoline er til start med en ny hest. Den store mørkebrune hoppe Cartoon F ser godt tilpas ud under sadlen af den unge rytter, som i dag red i tiden 53,42 sekunder. Denne ekvipage har foruden dagens tredjeplads vundet to klasser og en andenplads. 

Resultatet af klassen. 

Copyright Ridehesten.com
Line Busk Heltborg med Cartoon FF. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald