Championater i spring i Vallensbæk

18-08-2019 21:52

Vallensbæk Sportsrideklub har denne weekend været værter for det fjerde kvalifikationsstævne i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste i springning

Copyright Ridehesten.com
Tina Lund og Caracho
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden har der været stort championatsstævne hos Vallensbæk Sportsrideklub, hvor der afholdes Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste i springning.

Unghestechampionaterne har til formål at finde årets bedste 4-, 5- og 6-års heste i springning. Dennis Lüth tog en delt sejr med sine to 4-års springheste, nemlig Commendore og Balouqui, der begge opnåede 8 point.

For de 5 års springheste gik sejren til Carlsson med Tina Lund i sadlen. Ekvipagen fik 8,5 point, efterfulgt af Linnea Ericsson-Carey og Up to Date på andenpladsen med 8,4 point. Tredjepladsen gik til Pedro Gosk og Cokelight TM, der fik 8,2 point.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tina Lund var endnu engang på banen, da de 6-års skulle springe. Denne gang var den erfarne rytter i sadlen på Caracho, som opnåede 8,2 point, efterfulgt af Thalia Pitzner og Quality Sun AX på andenpladsen med 8 point.

Turneringen er yderst populær blandt mange af rytterne landet over, og der afvikles en række kvalifikationer hen over sommeren, inden de bedste heste inviteres til finalen, som afvikles hos Blue Hors i uge 41. 

Se alle resultaterne HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen