Inge Madsen fylder 60 år i morgen

05-10-2018 11:55

Lørdag den 6. oktober fylder kvinden bag Nørrelund Rideudstyr, Inge Madsen, 60 år. Inge Madsen er også den fynske regions hovedbestyrlesesmedlem i Dansk Varmblod og formand for organisationens avlsledelse

Copyright Ridehesten.com

60 år med livet kan Inge Madsen fejre på lørdag. Hun er i hesteverdenen kendt som indehaver Nørrelund Rideudstyr på Fyn, tidligere mangeårig formand i Dansk Varmblods region 3, nu regionens hovedbestyrelsesmedlem og siden december 2016 ligeledes formand for avlsledelsen. 

Inge Madsen bor i sit barndomshjem, den gamle proprietærgård Nørrelund, hvor hun har en masse opstaldede heste såvel som egne heste, der strækker sig fra føl til rideheste. Inge mistede i 2012 sin mand Aage Ørum. De har begge arbejdet ved politiet i mange år og har ved siden af deres jobs drevet stutteri.

I 25 år drev Inge og Aage hingstestation på Nørrelund, og det var også Aage, der var så visionær at starte en rideudstyrsbutik på gården i 1991, selv om det dengang var mod Inges vilje. Fra at være en lille butik er Nørrelund Rideudstyr nu Fyns største af slagsen, og Inge har for længst kvittet sit job ved politiet for at drive butikken hjemme på ejendommen.

Heldigvis har hun hjælpende kræfter på Nørrelund til at passe hesteriet men også butikken, da hun er en kvinde med mange jern i ilden og dedikrer meget tid på sine opgaver i Dansk Varmblods hovedbestyrelse og avlsledelse.

Inge oplyser at at der fra kl. 13.00 i morgen er pølsemad, hvis nogle har lyst til at kigge forbi.

Vi ønsker Inge varmt tillykke med dagen i morgen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen