Indendørs Agria DRF-mesterskab flytter

25-09-2020 06:06

Hannah Duelund Liltoft

Når årets indendørs Agria DRF-mesterskab i springning for pony og children afvikles i næste uge, d. 2. – 4. oktober, bliver det hos Fredericia Sportsrideklub i stedet for hos Billund Sportsrideklub 

Copyright Ridehesten.com
Freya Højer Pedersen vandt sidste år ved DRF-mesterskabet for kategori 2-pony. Foto: Ridehesten.com/Karin Fallah
Nyheden fortsætter efter annoncen

På baggrund af den nuværende udvikling i Covid-19 er bekymringen steget hos Billund kommune, der har udstukket et sæt skærpede retningslinjer.
Som en kommunal ejet rideklub, har Billund Sportsrideklub (BIS) ingen anden mulighed, end at følge de skærpede retningslinjer, der desværre, i praksis, umuliggør afviklingen af næste uges mesterskab hos BIS til alles ærgrelse. Heldigvis er der dog allerede fundet en ny stævnearrangør. Stor tak herfra til Fredericia Sportsrideklub, der med kort varsel har sagt ja til at overtage stævnet. Vi ser frem til god weekend med spændende ridning.

Copyright Ridehesten.com
Her flyver Thomas Pihl Jensen og Medina til stævnet på Bækgaarden i 2018 Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Fredericia er løbeskoene fundet frem, så alt kan blive klar til næstes uges mesterskab. 
–Vi er glade for at kunne træde til og hjælpe både BIS, DRF og alle rytterne, så mesterskabet stadig kan blive afviklet. Vi løber bare lidt hurtigere her i den næste uge, så skal vi nok være klar og sørge for, at det bliver et super ridestævne.
Vi glæder os allerede, siger Thomas Pihl Jensen fra Fredericia Sportsrideklub.

Copyright Ridehesten.com
Sidste års podie for kategori 2-ponyer: Guldvinder, Freja Høyer Pedersen, sølvvinder, Josefine Marie Westerskov og bronzevinder, Maria Espersen. Foto: Ridehesten.com/Karin Fallah

/drf.

Info

Hvad er et DRF-mesterskab?
Et DRF-mesterskab er et forbundsmesterskab, der afholdes på samme niveau som et Danmarks Mesterskab. Det er dermed Danmarks bedste ryttere, der stiller op i DRF-mesterskaberne. Der afholdes DRF-mesterskab for alle aldersgrupper i dressur, spring, military og voltigering.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner