Imponerende dressurføl på auktion (video)

14-08-2020 07:10

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Varmblods online følauktion, der afvikles i samarbejde med Blue Hors, udbyder en kollektion af både spring- og dressurføl af særdeles høj kvalitet. Her præsenterer vi de sidste tre i rækken af fremragende føl 

Copyright Ridehesten.com
Worres Springfall. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

19 super interessante føl er udvalgt til den kommende streaming-auktion afholdt af Dansk Varmblod, i samarbejde med Blue Hors. Man kan allerede byde på føllene online, og på søndag den 16. kl. 15.00 kommer føllene under hammeren ved auktionen, som streames direkte fra hallen hos Blue Hors.

Dejligt føl med taktfaste gangarter
Hingsteføllet Zeppelin Blue Ley e. Blue Hors Zackerey/Sir Donnerhall (opdr. Grethe Marie Agerley) bevæger sig taktfast og med en imponerende lethed. 

Føllets mor er RDH-hoppen Havana Ley, som er ud af en linje af flere elite og medaljehopper, samt sportsheste. Faren er den charmerende hingst Blue Hors Zackerey, som er tildelt opdrættermedalje i guld. 

Se føllet i videoen nedenfor. 

Elegant hingsteføl i topklasse
Det fine føl Gørklintgårds Rolex e. Rock Forever I/Sandro Hit (opdr. Gørklintgård v/ Jørgen Ravn) er elegant og storrammet og af en særdeles god type. 

Hans bevægelser er i absolut topklasse, og har gangarter der har stor rummelighed og balance. Føllets afstamning byder på flere tophingste, som lover for en god fremtid for dette føl. 

Se føllet i videoen nedenfor. 

Velbygget og udtryksfuldt hingsteføl
Hingsteføllet Worres Springfall e. Springbank II VH (SWB)/Blue Hors Don Olymbrio (opdr. June og Mogens Worre-Jensen) er udtryksfuldt og velbygget, med en stærk overlinje og muskulatur. 

Han er ud af den kendte Damgaard-hoppestamme, hvor fire generationer i direkte linje er elitehopper, som alle har produceret fremragende afkom, herunder flere kårede hingste og medaljehopper.

Se føllet i videoen nedenfor.

Se hele kollektionen af føl her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner