Det sker i Herning torsdag

07-03-2024 06:23

Dansk Varmblods Hingstekåring er så småt gået i gang. Få et overblik over, hvad der sker i Herning i dag til Danmarks største hestearrangement

Copyright Ridehesten.com
Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Onsdag lagde Dansk Varmblods Hingstekåring 2024, der som vanligt finder sted i MCH Messecenter Herning, ud med første afdeling af unghestechampionatet i både dressur og spring samt et par springklasser og rideprøve for hingstene. 
I dag tager programmet for alvor fat i alle tre opvisningshaller; hal E, hal M og Jyske Bank Boxen. Det er også i dag, at den store udstyrsmesse Hest & Rytter åbner dørene til de otte haller med 225 udstillere. Det sker kl. 09.00, og standene har åbent helt indtil kl. 20.00 i dag.

I Jyske Bank Boxen starter dagens program kl. 11.30 med anden del af Blue Hors Unghestechampionat i dressur. Her skal fem-års hestene fremvises under egen rytter for anden gang. Dagen fortsættes med springning, hvor der fra kl. 17.15 er Velhaven Byg & Anlæg CSI3* Big Tour 145 cm. Hen på aftenen står den på EY Cup U25 140 cm præsenteret af Dansk Hesteforsikring.

I Krafft Arena M går de tidligt i gang. Her er Dansk Hesteforsikring CDI1* PSG inden springene hen på formiddagen opstilles i arenaen, hvor der både vil være Fendt CSI3* Medium Tour og første afdeling af Krafft Tours of Amateurs. Kl. 16.45 kommer de fire-års og ældre hingste på banen inden dagen afsluttes med Helgstrand Jewellery CDI3* Grand Prix kl. 19.45.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Dansk Hesteforsikring Arena E står den fra morgenstunden på fast bund for hingstene. Det varer til hen over middag, inden de fem-års og ældre springhingste starter kl. 15.30 under egen rytter. Desuden vil der være anden del af Dansk Hesteforsikring Unghestechampionat i springning og til slut kl. 19.00 Easy Agri Care CSIYH1* Youngster 6/7-års

Torsdag skal man ikke købe særskilt billet til Jyske Bank Boxen - dvs. at der er fri adgang i alle haller, når man køber billet til Hest & Rytter.

Mon ikke den særlige Hingstekåringsstemning snart rammer os alle - se program, køb billetter og find vej på DV Event og på Hest & Rytter hjemmesiderne, så du kan blive klar til din Hingstekåringsoplevelse 2024.

Start- og resultatlister.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen