Ikke for sent at melde til følauktionsbesigtigelse

24-05-2021 14:03
Avl

Du kan stadig nå at tilmelde dit føl til besigtigelse til årets første Dansk Varmblod Auktion i samarbejde med Blue Hors. Besigtigelsen vil foregå rundt i landet den 31. maj og 1. juni

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Årets første auktion finder sted lørdag den 26. juni 2021 på Blue Hors, og du kan nu melde dit DV-føl til besigtigelse. Er dit føl af spring- eller dressurafstamning og registreret i DV, kan du tilmelde det. Det er vigtigt at påpege, at der er tale om føl af alle afstamninger og faderhingste. 

Din tilmelding til besigtigelse af føl skal sammen med oplysning om føllets afstamning og hoppestammens resultater samt gerne foto og video sendes til auktion@varmblod.dk. 

Tilmeldingsfristen til besigtigelse af føl: torsdag den 27. maj 2021.  

Nyheden fortsætter efter annoncen

Selve besigtigelsen af føl vil ske mandag den 31. maj og den 1. juni rundt i landet. Lokationer bliver fastsat i forhold til tilmeldinger for bedst muligt at imødekomme avlerne. 

Der er tale om en fysisk auktion, der også kan følges via streaming . Det vil sige, at føllene bliver fremvist live på Blue Hors under auktionen med gæster og købere i hallen og bliver streamet live via danskvarmblodauktioner.dk, så man som køber enten kan byde online eller telefonisk. 

For yderligere spørgsmål kontakt Louise Ringsbo på 61679493.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen