Ib Kirk tilbage på stævnebanen efter knap 10 år

16-11-2021 12:18

Annika Knudsen Lorentsen

Efter at have modtaget en udfordring fra sine børn på henholdsvis 6 og 9 år, trak Ib Kirk fra Katrinelund igen i de hvide ridebukser og i weekenden havde han sin første stævnestart siden 2013

Copyright Ridehesten.com
Ib Kirk i sadlen på Riverdance Sem og med sin søn Martin ved siden. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos Sportsrideklubben Thisted var der i weekenden distriktsstævne for heste i dressur, og på startlisten var blandt andre Ib Kirk fra Katrinelund på Mors. Ib har ikke været aktuelt på stævnebanen siden 2013, men i weekenden satte han sig i sadlen på den 6-årige Riverdance Sem e. Goldberg/ Riversiden (opdr. Nicole Wanning) og red to LA-klasser. 

– Ib blev udfordret af vores børn på 6 og 9 år, som ikke kunne forstå, hvorfor deres far ikke red stævner ligesom dem, når han rider herhjemme, fortæller Marie Krabbe og fortsætter:

Copyright Ridehesten.com
Ib Kirk og Riverdance Sem sammen med Laura Høj Vraa, der er nyansat hos Katrinlund. Hun var ikke bleg for at stille til start med den Vestervangs Transition DWB efter bare fem dage. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det kunne Ib ikke have siddende på sig, og heldigvis passede både bukser og stævnejakke stadig, selvom det er omkring 10 år siden sidste stævnestart. Vores søn Martin syntes især, at det var fedt, at far også skulle til stævne, og vi vil gerne og kunne på samme tid slå et slag for drengene i sporten, på alle niveauer og i alle aldre. 

Ib red lørdag LA1 til 64,63 procent, mens han søndag red LA2 til 65,862 procent. 

Fakta
Om Ib Kirk

Ib Kirk driver hingstestationen Katrinelund på Mors, hvor han har et bredt udvalg af dressur- og springhingste, samt salgsheste. Ib er gift med Marie Krabbe og sammen har de børnene Ea Marie og Martin. 

Både Marie, Ea Marie og Martin er aktive stævneryttere og nu er Ib Kirk altså også igen aktuel på stævnebanen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner