I dag skal pararytterne ride kür

09-09-2023 06:34

EM Riesenbeck: EM er ved at være ved vejs ende for de danske pararytterne, som i går sluttede som nummer seks i holdkonkurrencen og nu har to ryttere til start i dagens kür

Copyright Ridehesten.com
Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I torsdag red både grad I, II og III-ryttere og derfor også Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill e. Jolene Hill efter Blue Hors Schufro Hit/Windsor (Opdr. Hanne Andreasen). De lagde et godt udgangpunkt for det danske hold, da de opnåede 77,43% og dermed var det i går op til Renee Igelski Beyond Dreams e. Benetton Dream/ Comeback II (opdr. Hanne Grue) og Line Thorning JørgensenHøjgaardens Zackzimo Dwb e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Højgaardens Heste) hvordan det endelig resultatet skulle blive.

Oprindeligt var de fire som skulle have repræsenteret Danmark i holdkonkurrencen, men efter den første individuelle klasse i onsdag, valgte Nicole Johnsen at trække Moromax e. Occacio/ Schampus (opdr. Steffen Madsen) fra resten af konkurrencen, da hun ikke føler at hesten er som han plejer og at velfærden kommer i første række.

For Renee og Beyond Dreams blev det i går til 70,54% mens Line og Zackzimo opnåede 70,52% og det blev derfor samlet til en sjetteplads for det danske parahold.

Det hollandske hold vandt guld med samlet 232,63% foran de tyske ryttere, der på hjemmebane opnåede 226,97% og dermed sølv. Bronzen gik til England med 222,66% og det danske hold sluttede på sjettepladsen med 218,50%

De danske pararyttere har følgende starttider i dag:

Grad III
Klokken 09.06 - Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill 

Grad IV:
Klokken 15.09 - Renee Igelski og Beyond Dreams 

Start - og resultatlister.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen