Sille Skov: Det giver minder for livet

11-09-2023 09:20

EM Riesenbeck: Det er kun to måneder siden at Sille Skov Jensen startede som groom for Nanna Skodborg Merrald, men på den korte tid har Sille allerede fået fantastiske oplevelser

Copyright Ridehesten.com
Sille Skov og Blue Hors Zepter. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

De sidste to år har 20-årige Sille Skov Jensen været ansat som groom på Blue Hors, men det er kun lidt over to måneder siden at hun blev fast groom for Nanna Skodborg Merrald. På den korte tid har Sille allerede været med til to store stævner, først verdens største ridestævne i Aachen og nu EM i Riesenbeck.

Copyright Ridehesten.com
Ved stævnet i Aachen var Sille for første gang med som groom. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Ved stævnet i Aachen fik Sille en forsmag på hvordan det er at være i rampelyset og stå til præmieoverrækkelse foran tusindevis af mennesker. I Riesenbeck fortsatte det, da hun kunne ledsage Nanna og Blue Hors Zepter til to store præmieoverrækkelser - først da det danske hold skulle have medalje og efterfølgende da Nanna vandt medalje individuelt.

Det er mega fedt at være groom for Nanna. Hun er mega fed at arbejde under. Vi har mange forskellige typer heste, for vi har både yngre og ældre heste, så derfor er ikke kun det samme dag ind og dag ud, fortæller Sille.

Det er mega fedt og når man står derinde, så er det det hele værd. Man fortryder det ikke, slutter Sille.

Hør herunder Sille fortælle mere om hele oplevelsen ved at være groom for Nanna

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner