Hvorfor er der ikke World Cup i Herning?

11-03-2018 08:19

Britt Carlsen

Den engelske topspringrytter Ben Talbort har været SÅ imponeret over faciliteterne i MCH Messecenter Herning ved Dansk Varmblods Hingstekåring, det eneste han kan ønske sig er, at der bliver en World Cup-afdeling i Boxen

Copyright Ridehesten.com
Engelske Ben Talbot og DV-hesten Sacramento.

- Hvorfor afvikler I ikke World Cup i springning her? Den engelske toprytter Ben Talbot har været begejstret over at ride med i de internationale klasser under Dansk Varmblods hingstekåring i Herning. Og det eneste han synes der mangler, er en World Cup-afdeling, for som han siger: - Faciliteterne er jo en million procent til det her!

Han understreger også, hvor unik han synes hele arrangementet er, at blande avl og sport med internationale spring- og dressurklasser, nationale konkurrencer og dermed klasser for både professionelle og amatører - og så en kæmpe messe og show - jo, han var imponeret. 

- Det er så dejligt for os at opleve publikums glæde ved sporten og hestene. Vi har kun mødt venlige, positive mennesker her, herligt! understreger han. Han var til start med en dansk hest, Sacramento e. Leendert (opdr. Rudie Telgenhof) - en hest, som han simpelthen elsker, fortæller han. Det er en speciel hest, som nyder at være til stævne, og han bliver faktisk sur og løber rundt i boksen, hvis lastbilen kører uden ham. 

- Han er også så klog, han ved, når han har gjort det godt, så står han fremme i boksen, men når han har lavet fejl, så står han helt bagerst i boksen, fortæller Ben.

Læs mere om Ben Talbot og hans danske hest i magasinet Ridehesten.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen