Hvilken hest er verdens bedste?

10-05-2015 10:05

Anne-Sofie Schou Munk

Global Dressage forum, som har H.K.H. Prinsesse Benedikte i spidsen, vil have alle hesteinteresserede til at stemme på hviken hest, der er deres dressurfavorit. Blandt kandidaterne er en DV-hest

Der er et felt på otte heste at vælge i mellem, og blandt dem er den kårede DV-hingst Matador e. May Sherif/Wersal (opdr. Georg Møllebjerg).

Global Dressage Forums bud på ”Verdens bedste dressurheste” lyder således:

  • Rembrandt (WESTF e. Romadour II) & Nicole Uphoff
  • Corlandus (HOLST e. Cor de la Bryère) & Margit Otto Crepin
  • Granat (HOLST e. Consul) & Christina Stückelberger
  • Bonfire (OLDB e. Welt As) & Anky van Grunsven
  • Gigolo (HANN e. Graditz) & Isabelle Werth
  • Matador (DV e. May Sherif) & Kyra Kyrklund
  • Valegro (KWPN e. Negro) & Charlotte Dujardin
  • Totilas (KWPN e. Gribaldi) & Edward Gal

HER kan du se hele listen med videoer af hver af de dygtige ekvipager og stemme i tidsrummet fra den 1/6-1/7-2015.

 

Info

Om Global Dressage Forum:

Global Dressage Forum er den førende offentlige diskussionsplatform i verden af international dressur. Verdens bedste ryttere og underviseres teknikker er undersøgt og undersøgt under både praktiske og teoretiske sessioner. Aktuelle politiske forslag, som har indflydelse på dressur sport, bliver luftet, og den seneste udvikling i heste ledelse og idræt er også præsenteret.

Siden oktober 2001 toptrænere, ryttere, embedsmænd og seriøse dressur entusiaster fra hele verden mødtes på den årlige sammenkomst afholdt på Academy Bartels i Hooge Mierde, Holland. Global Dressage Forum har fremlagt uforglemmelige uddannelse klinikker af internationale og olympiske mestre såsom Anky van Grunsven, Kyra Kyrklund, Ulla Salzgeber, Jan Brink, Johann Hinnemann, Monica og George Theodorescu, Hubertus Schmidt, Edward Gal, Nathalie zu Sayn Wittgenstein, Stephen Peters Carl Hester og mange andre. Ved at demonstrere med deres egne heste og elever, har denne enestående begivenhed givet en grundig indsigt i, hvad der gør deres metoder så vellykkede.

Respekterede dommere fra hele verden også været indkaldt på forummet til at evaluere og diskutere internationale bedømmelser med ryttere og trænere. Hensigten med Global Dressage Forum er at give et forum, hvorigennem et fælles dressur sprog og en fælles filosofi kan udvikle sig og sprede sig globalt.

Dressur er med rette stolt af sine traditionelle retninger og historie. Den erkender betydningen af klassisk ridning, men indbyder også inviterede delegerede på det globale forum til at være åbne og stimulere dem til at udforske nye ideer, ikke kun med ridesport 'insidere', men også med sports forskere og eksperter fra andre sportsgrene.

Som en uafhængig årlig global konvention, er Global Dressage Forum unik; dens mål er at bidrage til og fremme udviklingen af dressur på verdensplan
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald