Det 15. Global Dressage Forum

08-12-2015 07:50

Fortid, nutid og ikke mindst fremtid mødtes til dette års Global Dressage Forum, der blev afholdt i vante rammer hos familien Bartels i Holland, Ridehesten var med for at overvære eventet 

Copyright Ridehesten.com
H.K.H. Prinsesse Benedikte formand for Global Dressage Forum

Til dette års Global Dressage Forum blev der vendt og diskuteret flere vigtige ting indenfor dressursporten. Et af de punkter der stod på dagsordenen, var FEI’s oplæg fra deres seneste generalforsamling. Her var bl.a. forslag til ændringer af de nuværende fejlridningsregler.

Derudover var der gode træningsindslag, der var meget inspirerende og gav stof til eftertanke hos de 300 deltagende til GDF. Der var en flot demonstration i brugen af dobbeltlonge af den britiske dressurtræner Paul Finder. Derudover var der et fængende indslag med den 77-årige tidligere springrytter og coach George Morris, der gav sit svar på om, dressuren nu også er grundlaget for alle de olympiske ridesportsdiscipliner – læs mere om hans svar og de yderligere træningsmetoder i decemberudgaven af Magasinet Ridehesten.

Næste år, meddelte H.K.H. Prinsesse Benedikte som er formand for Global Dressage Forum, vil GDF blive afholdt i Hagen, Tyskland på Hof Kasselmann.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen