Hvem er jeg?

22-05-2019 08:47

Charlotte Kondrup

Ridehesten.com har lanceret deres blog og jeg har i et stykke tid godt kunne tænke mig at komme i gang med at blogge. Da jeg fandt ud af at Ridehesten ville lave denne side med blogs, tænkte jeg, at her skulle jeg selvfølgelig tilknyttes

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Og hvorfor så det? Jeg er skribent på ridehesten, og det har jeg været siden foråret 2018. Jeg er en del af deres vagtplan til dækning af nyheder fra ind- og udland, og så tager jeg også med til nogle af stævnerne. Inden da var jeg skribent på et andet hestemedie, men da muligheden bød sig hos Ridehesten, så var det selvfølgelig der jeg skulle hen. I det år jeg har været med, har jeg været super glad for opgaverne, og jeg har tænkt mig at blive hængene længe endnu.

Men jeg laver meget andet, end at være skribent på ridehesten. Personligt er jeg født i december 1988, hvilket betyder at jeg pt. er 30 år gammel. Jeg har gård i Skævinge i Nordsjælland, som jeg har sammen med min mand – et sted, som vi kalder vores paradis på jord (når man ser bort fra alle de ting, der skal laves).

Jeg har haft egen hest siden jeg var 13½ år gammel, og i den tid er jeg gået fra rideskolerytter til at være international springrytter. Det var tilbage i 2010, at jeg fik min debut til internationalt stævne. Desværre er de stævner ikke helt billige at ride, så af forskellige årsager (som jeg formentlig vil komme ind på i andre blogindlæg), har jeg i en årrække holdt mig fra de internationale stævner. Men sidste år havde jeg endelig en hest klar igen, så i løbet af det 1-1½ år har jeg været med igen. Her er der tre resultater jeg særligt husker, og sjovt nok er de alle sket i Messecenter Herning. Under hingstekåringen sidste år blev vi placeret i youngsterfinalen for 6- og 7 års heste (135 cm for 7 års), til World Cup stævnet red vi fejlfrit i vores kun anden 140 cm klasse. Her fik vi den utaknemmelige placering som første uplacerede. Men til gengæld var vi placeret i en 130 cm dagen efter. Men den tredje tur jeg husker bedst, er fra Hingstekåringen i år. Her blev vi placeret i 135 cm akkumulatorspringning. Men vi har selvfølgelig haft mange andre gode ture, og vi fik bl.a. også fornøjelsen af at deltage til Falsterbo Horse Show for 7 års heste sidste år.

Jeg er også frivillig under DRF – jeg er uddannet stildommer, klubdommer, er C-dommeraspirant (dvs. at jeg må dømme L-klasser til C-stævner), foruden at jeg hjælper til at utal af stævner hvert år. Primært i min ”egen” rideklub, men er også i andre rideklubber i nærheden en gang i mellem.

Så er jeg også avler af springheste. Jeg er også administrator af facebook-gruppen ”Avl af springheste”, som jeg oprettede i sin tid, da jeg syntes, der manglede et samlingssted for springavlere. Desværre har min egen debut som avler ikke været en dans på roser. På mine første 3 år er det blevet til 3 føl ud af 5 mulige. Heldigvis var scoren i år noget bedre, og hvor er det rart med et år hvor det hele lykkes! Men alt om det i et andet blogindlæg.

Da det som bekendt ikke er gratis at have heste, så har jeg selvfølgelig et fuldtidsjob ved siden af. Min mor døde desværre i 2012, og det medførte at jeg overtog hendes ejendomsselskab. Det arbejder jeg også en hel del med, men det kommer ikke til at blive berørt yderligere i mine fremtidige blogindlæg. Det er længe siden at jeg valgte helt at adskille mit arbejdsliv og mit hesteliv ad. Det har også medført, at nogen tror jeg ikke arbejder. Det gør jeg så absolut, men det er ikke noget jeg viser udadtil. Derfor er alle mine stories på Instagram/Facebook som udgangspunkt kun om mit liv ved siden af mit arbejde, og det er klart at det kan give et andet billede end virkeligheden. Men det har jeg valgt at tage med.

Jeg overtog selskabet mens jeg læste jura på KU, og i januar 2017 lykkedes det endelig at få afsluttet studiet. Sidenhen er min faste indtægt kommet fra firmaet, og ind i mellem har jeg småjobbet med andre ting.

Har du lyst til at følge lidt med i, hvad der rør sig i dagligdagen hos mig? Det er muligt at følge mit liv på min instagramprofil charlotte_kondrup, hvor jeg uploader stories så tit som jeg husker det. Her vil I få en masse følspam, ud over at I kan se hvad der ellers rør sig i mit liv ved siden af mit arbejde. Det er også muligt at følge stutteriets liv på facebooksiden Stutteri Kondrup. Og så kan I selvfølgelig også følge med her på bloggen, hvor der løbende vil komme nye indlæg. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen