Husk deadline for UVM-udtagelse

19-05-2022 12:54

Fredag den 20. maj er tilmeldingsfristen for at deltage i dette års udtagelser til FEI/WBFSH's verdensmesterskaber for unge dressurheste – UVM i Ermelo i september måned

Copyright Ridehesten.com
Dennis Kjær og Polka Fascination M ved udtagelsen på Vilhelmsborg i 2021, hvor de ved UVM i Verden var blandt finalisterne. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Årets første danske udtagelse til FEI/WBFSH's verdensmesterskab for unge dressurheste i Ermelo foregår den 2. og 3. juni under Equitour DM i dressur hos Helgstrand Event i Uggerhalne.

Den første dag, torsdag, rides det alderssvarende indledende FEI-program. Anden dag, fredag, rides det alderssvarende FEI-finaleprogram. Tilmeldte ekvipager skal ride/fremvises begge dage. På anden-dagen, fredag, udtages en bruttotrup i hver aldersgruppe. Bruttotruppen offentliggøres samme dag og skal ride igen ved anden udtagelse. Bestilling af boks til første udtagelse i Uggerhalne skal foretages på DRF-Go. 

Tilmelding til udtagelse: senest den 20. maj 2022 via Dansk Varmblods hjemmeside.

Den anden udtagelse afholdes tirsdag den 19. og onsdag den 20. juli 2022 på Vilhelmsborg, hvor de udtagne heste (bruttotruppen) skal ride samme programmer som ved første udtagelse.

Udtagelsesklasserne er åben for DV- og TAF (DK)-registrerede heste som udtages over 2 x 2 dage – i alt 4 dage. Til udtagelsesstævnerne vil ekvipagerne blive bedømt af dommerne Gunilla Nyman og Birthe Lyder Nielsen samt berider Dennis Fisker. Udtagelsesklasserne er ikke pønalitetsgivende, og der vil ikke være præmieoverrækkelse. Deltagelse i udtagelsesstævnet er gratis.

UVM-stævnet er fastsat til afvikling i Ermelo, Holland fra den 8. – 11. september 2022.

Nyheden fortsætter efter annoncen

DRF’s Championat for Ungheste:

De heste, der bliver udtaget til at repræsentere Danmark under UVM, og som normalt plejer at være selvskrevne deltagere til DRF´s finalechampionatstævne på Blue Hors, håber vi også i år vil blive inviteret uden at skulle kvalificere sig via de ordinære kvalifikationsstævner. Men dette er ikke på plads i skrivende stund og vil blive meldt ud snarest muligt.

UVM-stævnet i Ermelo, Holland:
Vi tilmelder de udtagne ekvipager, men selve startgebyret og opstaldning vil være for egen regning. Der vil være mulighed for fælles indkvartering for rytterne for egen regning på nærliggende hotel. Ved UVM-stævnet deltager de to chef d’équipe, som er behjælpelige under hele stævnet.

Krav til de udtagne ekvipager:
Da der er tale om et avlsarrangement under WBFSH, som kun Dansk Varmblod og TrakehnerAvlsforbundet i Danmark er medlemmer af, kan der alene udtages heste, som kan godkendes af de respektive avlsforbund, der efterser de enkelte hestes stamtavler.

Økonomi:
Omkostninger til transport mv. af ekvipagerne til såvel udtagelsen som til UVM-stævnet i Ermelo, opstaldning og startgebyrer samt udstedelse af internationalt hestepas (FEI-pas), kredsdyrlægebesøg inden afrejse afholdes alle af rytterne/ejerne. Der er ikke krav om international rytterlicens for rytterne.

UVM-udvalget 2022:
Spørgsmål mv. rettes til undertegnede, som så vil gøre, hvad dekan for at hjælpe:

  • Ane Marie Jensen (23 35 29 47) anemarietoft9@gmail.com
  • Kristian Bech (2219 8990) kristianbech21@gmail.com

Udvalget har mulighed for at dispensere fra kravene i særlige tilfælde.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen