Horseworld Cup er i gang i Vejle

25-01-2019 19:10

Camilla Tiefensee Schrøder

I denne weekend holder Vejle Rideklub landsstævne i dressur for ponyer, og i løbet af fredagen er første afdeling af Horseworld Cup blevet afviklet for både kat. 1, 2 og 3

Copyright Ridehesten.com
Fie Dybro Jensen og Kavsgaards Dundee fører Horseworld Cup for kat. 2 efter den første ud af tre runder. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så er Horseworld Cup skudt i gang ved landsstævnet hos Vejle Rideklub.

Amira Aasted Jespersen blev vinder af første runde for kat. 1. Hun opnåede 72.479 % på hingsten Top Tilas Ex efterfulgt af Elisabeth Cecilie Bonefeld-Dahl på Gambys Hanneken We, som har lagt sig på en foreløbig andenplads med 72.179 %.

I kat. 2 var det Fie Dybro Jensen, der blev fredagens vinder med 70.342 % på Kavsgaards Dundee. Lige i hælene følger Melika Harc på Vasehøjs Sir Shearer med 70.214 %.

Første afdeling for kat. 3 blev afviklet som LA3 stilklasse, og her var det Vejle Rideklubs egen Emil Pedersen, som kom godt fra start på hjemmebabnen med Groves George of the Jungle. Han opnåede 73.313 % og fører hermed Horseworld Cup for kat. 3.

Ved stævnet afvikles også PRI lilletur for kat. 1-2, som er i gang netop nu.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se start- og resultatlisterne

Lørdag gælder det anden runde, som afvikles i LA3 for kat. 3 og PRM for kat. 2-1, mens den tredje og sidste runde afgøres i henholdsvis LA4 og kür på søndag.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner