Hoppen fra Søballegaard nåede desværre at tage skade

09-11-2021 06:36

Christine Krogh Frausing
Skribent

Søballegaard Ridecenter, tæt på Silkeborg, havde for en uge siden besøg af ubudne gæster. Først var Ridecenteret af den overbevisning at gerningsmanden ikke nåede at gøre skade på hoppen, men nu viser det sig desværre at han nåede at skade hoppe indvendigt

Copyright Ridehesten.com
På Søballegaard tør de ikke længere at have åbent, så hestene kan stikke hovedet ud gennem vinduerne. Der bliver derfor sat vinduer i igen, så det ikke er muligt at kunne se hestene ude fra. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

For en uge siden bragte Ridehesten.com en artikel, hvor Lea Christina Madsen fortalte om den barske aften, hvor de havde ubudne gæster på Søballegaard Ridecenter, tæt på Silkeborg. Lea fortalte også at hoppen skulle undersøges af en dyrlæge, og her gjorde de desværre en ubehagelig opdagelse. 

Til trods for at hoppen ikke så skidt ud, havde hun rifter indvendigt. Hun blev undersøgt af en dyrlæge i samråd med politiet. Da hoppen blev undersøgt tog de samtidigt prøver for at forsøge at finde et DNA spor. Det samme gjorde man med kosteskaftet, og med rebet som hun var bundet i. Prøverne er nu ved at blive undersøgt, og forhåbningen er at have noget DNA der kan lede dem i retningen af en gerningsmand. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hoppen bekræftes stadig drægtig.

– Vi har ikke haft nye uventede besøg siden episoden d. 31/10. Vi har selv været meget ude i stalden for at holde øje, og så har vi opsat alarmer og overvågning flere steder på gården. Vi er mest af alt bare glade for at budskabet er kommet ud, og vi har blandt andet hørt at flere stalde har indkøbt overvågning, og er ekstra opmærksomme. Nu håber vi bare at det ikke gentager sig, fortæller Lea Christina Madsen. 

Politiet har afsøgt området med hunde, men det er endnu ikke lykkes at få informationer om, hvorvidt de har fundet noget brugbart. 

Copyright Ridehesten.com
Det er kosteskaftet her, som gerningsmanden har haft brugt. Foto: Privat
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen