Hollænder tog teten i lilletur

22-10-2016 12:20

Det blev til hollandsk sejr i CDI2* Kirk Arabian Prix St. Georges lørdag formiddag ved Odense Horse Show sponsored by ECCO, hvor Marlies van Baalen henviste sine danske konkurrenter til de sekundære placeringer

Copyright Ridehesten.com
Marlies van Baalen og Dion Johnson.

18 ekvipager var til start i den tostjernede Kirk Arabian Prix St. Georges, og heraf var otte danske og iblandt dem mange spændende nye ekvipager i international sammenhæng. Der er langt fra unghestedressur til international Prix St. Georges, og der var endnu længere mellem gårsdagens generøse finalekarakterer i dressurchampionat for 4-, 5- og 6-års og de karakterer, de 18 ryttere her i formiddag kunne ride sammen i den internationale Prix St. Georges.

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zepter.

Selv om begge danske dommere, Kirsten Søgaard og Kurt Christensen, havde danske Daniel Bachmann Andersen som vinder, gik sejren til hollandske Marlies van Baalen med den 8-årige KWPN-vallak Dion Johnson e. Johnson/ Ferro med en samlet sum på 73,184%.

Copyright Ridehesten.com
Maria Anita Andersen og Ludowitz.

Hollænderen blev fulgt til dørs af berider Daniel Bachmann Andersen og den imponerende 8-årige oldenburgervallak Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack/ Wolkentanz II med 72,763%. Tredjepladsen blev besat af berider Maria Anita Andersen og den 10-årige oldenburgervallak Ludowitz e. Londonderry/ De Niro med 70,579%.

Copyright Ridehesten.com
Den hollandske vinderekvipage.

Se klassens resultat HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen