Holger er tilbage med stil

14-09-2024 12:16

Efter Holger Haastrup Kristensen tilbage i juni måned brækkede anklen og måtte se sig ude af sporten på ubestemt tid, har han i dag bevist, at han er tilbage. Efter blot et enkelt stævne, har han netop vundet en klasse til internationalt springstævne i Lier

Copyright Ridehesten.com
Holger Haastrup Kristensen er tilbage med stil, efter han i juni var ude for en ulykke, der krævede operation. Foto: Ridehesten.com/ Juliemaja Søndergaard.

Det hele så meget lyst ud for den talentfulde childrenrytter, Holger Haastrup Kristensen, da han efter flere flotte præstationer kunne se frem til sit første EM og NM tidligere på året. Desværre blev det ikke sådan, da Holger en eftermiddag efter skole landede uheldigt på en trampolin og brækkede anklen. Et brud, der ikke var helt ukompliceret endte med en akut operation og flere ugers ro i sengen. Nu er Holger så tilbage på stævnebanerne, og hvilken start. 

Copyright Ridehesten.com
Holger Haastrup Kristensen og Cavalino er glade for at være tilbage på stævnebanerne igen. Foto: Ridehesten.com/ Juliemaja Søndergaard.

Efter blot ét enkelt stævne, har han nemlig i dag bevist, at han er tilbage, om muligt, endnu stærkere end før ulykken. Efter tre lange måneder med gips og genoptræning af anklen, har han i dag vundet CSI1* Medium Tour 120 cm i Lier, Belgien med sin makker, den 12-årige vallak Cavalino e. Tannenhof's Conteur/ Calato. Holger og Cavalino red en flot fejlfri runde, og krydsede målstregen i hurtigste tid, nemlig 34,64 sekunder. Dermed lød den danske nationalsang over højtalerne i Belgien, og Holger kunne igen se sig tilbage i sporten med stil. 

Det var virkelig en god start på det hele igen efter ulykken. Jeg har savnet det rigtig meget, så det er dejligt at være i gang igen og være sammen med alle de andre ryttere. Cavalino sprang helt fantastisk i dag, og det hele gik som det skulle rundt på banen. Det var virkelig fedt, fortæller en glad Holger til Ridehesten

Copyright Ridehesten.com
En glad og stolt Holger efter dagens resultat. Foto: Privat.

Holgers talent kommer ikke fra fremmede. Han er nemlig søn af berider Jesper Haastrup Kristensen og den professionelle springrytter, Rikke Haastrup Kristensen, der til dagligt driver Lykkegaard Sportsrideklub i Vejle med stor succes. Til trods for, at Holger startede sin ridekarriere for ganske få år siden, har han allerede opnået flere imponerende resultater. Han er blandt andet på det danske childrenlandshold, fik bronze til sit første danmarksmesterskab og har redet utallige sejre hjem på både nationalt samt internationalt plan. 

Copyright Ridehesten.com
Holger Haastrup Kristensen og Cavalino. Foto: Ridehesten.com/ Juliemaja Søndergaard.

Du kan se klassens resultatliste her. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen