Hjemmebanesejr til Max-Theurer

05-07-2014 10:01

Det blev det østrigske toprytter Victoria Max-Theurer, der fredag sejrede i Grand Prix-klassen ved det firestjernede CDI i Fritzens-Schindlhof, Østrig

Copyright Ridehesten.com
Victoria Max-Theurer og Blind Date ved CHIO Aachen 2013.

Weekendens internationale dressurstævne Manfred Swarovski Gedächtnisturnier Internationales Dressurturnier CDI4* i Fritzens-Schindlhof, Østrig, kom i går godt fra start med afviklingen af to klasser – begge med dansk deltagelse af Anne van Olst.

Dagens første klasse var en Prix St. Georges, som blev vundet af amerikanske Steffen Peters på Rosamunde e. Rock Forever med en score på 75,105%. Danske Anne van Olst på de Cherico e. Dolany opnåede 67,132% og havnede lige uden for placering i klassen.

Det blev østrigske Victoria Max-Theurer på Blind Date e. Breitling W, der vandt Grand Prix’en med hele 74,500% foran amerikanske Laura Graves på Verdades e. Florett As med 73,380% på andenpladsen og tyske Dorothee Schneider på tredjepladsen på UllrichEquine’s St. Emilion e. Sandro Hit med en score på 71,460%.

På den dejlige Zidhane e. Don Ruto, som kunne man bl.a. kunne nyde synet af ved DM på Broholm, opnåede Anne van Olst en score på 68,900% - under 0,1 procentpoint fra placering.

Se flere resultater HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen