Seks nominerede til Årets KWPN-hest

04-12-2021 19:03

Tre dressurheste og tre springheste er i år nomineret til prisen som Årets KWPN-hest, og blandt dem er dette års UVM-vinder i dressur for 6-års, Kjento, som ejes af danske Anne van Olst og hendes mand Gertjan van Olst

Copyright Ridehesten.com
Ben Maher og Explosion W. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tre springheste er nomineret til titlen som Årets KWPN-hest 2021. Det gælder en af verdens bedste springheste, den 12-årige guldvinder fra OL i Tokyo, Explosion W e. Chacco Blue/ Baloubet du Rouet, der med engelske Ben Maher har vundet flere medaljer ved internationale mesterskaber.

Ligeledes på 170 cm-niveau er der blot 9-årige Leone Jei e. Baltic VDL/ Corland, der går med schweiziske Martin Fuchs. Tredje nominerede springhest er 13-årige Alamo e. Ukato/ Equador, der har gået 165 cm klasser med spanske Sergio Alvarez Moya.

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Fry og Kjento. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

De tre nominerede dressurheste tæller Charlotte Dujardins kun 162 cm høje vallak Gio e. Apache/ Tango, der var hendes partner og medaljevinder ved OL i Tokyo. Dinja van Liere - som du i denne måned kan læse om i magasinet Ridehesten - var fornyligt til World Cup-stævnet i Herning med den 9-årige vallak Hermès e. Easy Game/ Flemmingh, som også er blandt de nominerede.

Sidst men ikke mindst er den kun 6-årige UVM-vinder og avlshingst Kjento e. Negro/ Jazz nominert. Han rides af OL-rytter Charlotte Fry og ejes af Van Olst Horses ved danske Anne van Olst og hendes hollandske mand Gertjan van Olst

Afgiv din stemme her.
 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen