Seks nominerede til Årets KWPN-hest

04-12-2021 19:03

Tre dressurheste og tre springheste er i år nomineret til prisen som Årets KWPN-hest, og blandt dem er dette års UVM-vinder i dressur for 6-års, Kjento, som ejes af danske Anne van Olst og hendes mand Gertjan van Olst

Copyright Ridehesten.com
Ben Maher og Explosion W. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tre springheste er nomineret til titlen som Årets KWPN-hest 2021. Det gælder en af verdens bedste springheste, den 12-årige guldvinder fra OL i Tokyo, Explosion W e. Chacco Blue/ Baloubet du Rouet, der med engelske Ben Maher har vundet flere medaljer ved internationale mesterskaber.

Ligeledes på 170 cm-niveau er der blot 9-årige Leone Jei e. Baltic VDL/ Corland, der går med schweiziske Martin Fuchs. Tredje nominerede springhest er 13-årige Alamo e. Ukato/ Equador, der har gået 165 cm klasser med spanske Sergio Alvarez Moya.

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Fry og Kjento. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

De tre nominerede dressurheste tæller Charlotte Dujardins kun 162 cm høje vallak Gio e. Apache/ Tango, der var hendes partner og medaljevinder ved OL i Tokyo. Dinja van Liere - som du i denne måned kan læse om i magasinet Ridehesten - var fornyligt til World Cup-stævnet i Herning med den 9-årige vallak Hermès e. Easy Game/ Flemmingh, som også er blandt de nominerede.

Sidst men ikke mindst er den kun 6-årige UVM-vinder og avlshingst Kjento e. Negro/ Jazz nominert. Han rides af OL-rytter Charlotte Fry og ejes af Van Olst Horses ved danske Anne van Olst og hendes hollandske mand Gertjan van Olst

Afgiv din stemme her.
 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner