Heste løs i Londons gader

24-04-2024 14:36

Løse heste var her til formiddag årsagen til, at fem personer blev såret i London. Hestene var stukket af Household Cavalry og løb frit rundt i det centrale London i nogle timer

Copyright Ridehesten.com
En militærøvelse med heste udviklede sig til en farlig situation, da fem heste stak og løb rundt i Londons gader. Foto: Adobe Stock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev en dramatisk formiddag i det centrale London, da fem løse heste løb frit rundt i byens gader. Hestene var omkring kl. 8:30 om morgenen stukket af fra det militære korps The Household Cavalry, der var i gang med en øvelse. 

Hestene blev under øvelsen angiveligt bange for nogle lyde fra et nærtliggende bygningsarbejde, hvorefter fire af rytterne blev smidt af. Fem ud af de i alt syv heste stak herefter af ind i Londons gader. 

Avisen The Telegraph skriver i den forbindelse, at fem personer blev såret, da hestene løb panisk rundt. Både gågængere og cyklister måtte springe væk, da hestene kom løbende. 

Derudover blev mindst én af soldaterne på øvelsen også såret, da den forskræmte hest løb ind i nogle biler uden for Clermont HotelBuckingham Palace Road. 

Redningsarbejdere og paramedicinere kom hurtigt de tilskadekomne til hjælp.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hændelsen resulterede også i, at flere af hestene løb rundt med blod på kroppen efter skader. Hestene løb i deres panik ind i både biler og busser, beskriver vidner ifølge The Telegraph.

Det blodige syn var særligt synligt på en skimmel hest, der var dækket af blod på bringen og på benene. 

Først efter nogle timer blev de to første heste indfanget. 

Se video og billeder af hændelsen her: 

Kilde: The Telegraph, Sky News

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen