Nu er der nyt om de løse heste i London

06-06-2024 15:43

Da fem heste fra Househould Cavalry hæren slap løs i Londons centrale gader under en morgenøvelse tilbage i april måned, kom to af hestene alvorligt til skade og måtte opereres. Ligeledes blev tre ryttere skadet af hændelsen, men nu er der godt nyt 

Copyright Ridehesten.com
Der er nu godt nyt fra de tilskadekomne heste og ryttere fra ulykken i London tilbage i april måned. Foto: Adobe Stock.
Nyheden fortsætter efter annoncen

De fem heste, der slap løs i Londons gader tilbage i april måned blev skræmt af vejarbejde under en morgenøvelse, og løb derefter løbsk i det centrale London. Herefter løb de både ind i fodgængere, biler og busser på byens gader. To af de fem heste kom alvorligt til skade, og måtte opereres efter hændelsen. 

Men nu er der heldigvis godt nyt. Det britiske magasin Horse and Hound har nemlig meddelt, at tre af hestene nu er tilbage i fuld arbejde, og mod alle forventninger ser ud til at kunne deltage i den britiske konges fødselsdagsparade den 15. juni. De to andre tilskadekomne heste fortsætter med at komme sig i det bedste omgivelser på landet, hvor de kan restituere og nyde livet som hest med en masse foldtid, inden de skal tilbage og fortsætte deres arbejde, fortæller oberstløjtnant Mathew Woodward, befalingsmand for Household Cavalry Mounted Regiment. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Også de ryttere, der kom til skade under ulykken er i bedring, og forventes at komme sig fuldt ud. De to hårdest kvæstede er stadig sygemeldt, hvor den ene er sygemeldt derhjemme, mens den anden stadig er indlagt. De er dog begge opsat på at vende tilbage i tjeneste på fuld tid, når de er kommet sig helt. 

Kilde: Horse and Hound. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner