Helsøskende tager placeringer i Belgien

25-05-2021 09:35

Annika Knudsen Lorentsen

Flere danske ryttere har i weekenden haft succes på de internationale stævnebaner, og i sadlen på de to unge helsøskende CC Unik og CC United placerede Christine Thirup Christensen sig i finalerne for 5- og 6-årige heste på Sentower Park

Copyright Ridehesten.com
Christine Thirup Christensen og CC Unik. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved weekendens stævne på Sentower Park i Belgien red 21-årige Christine Thirup Christensen flere flotte resultater hjem. 

Med sine unge heste, havde Christine blandt andet stor succes, og søndag sluttede hun med at ride en 5. plads hjem på den 6-årige CC Unik e. Untouchable/Equest Carnute (opdr. Carsten Carstensen) og en 9. plads på den 5-årige CC United e. Untouchable 27/Equest Carnute (opdr. Carsten Carstensen).

Nyheden fortsætter efter annoncen

De to Dansk Varmblods-heste er begge opdrættet af Carsten Carstensen, og ud af hans succesfulde hoppestamme, som står bag flere topheste. Moderen til de to ungheste er også mor til DV-hoppen Dublé, som går op til 160 cm med Maria Hjort Frederiksen. 

Det var ikke kun Christine, der havde succes ved stævnet i Opglabbeek, for her red flere danske ekviapager gode resultater hjem. 

Se alle resultater fra stævnet her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen