– Han er en keeper

10-12-2022 17:58

Annika Knudsen Lorentsen

Christine Thirup Christensen har netop vundet 140 cm guldtur-finalen med sin mangeårige partner Vedric. Sammen leverede de den suverænt hurtigste omspringning

Copyright Ridehesten.com
Christine Thirup Christensen med Vedric. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

47 ekvipager mødtes i dag i den 140 cm høje guldtur-finale, som blev afviklet som en gruppespringning. Det betyder, at klassens ryttere var inddelt i 10 grupper og den bedste fra hver af disse grupper fik en plads i omspringningen, hvor ligeledes de to bedste blandt de resterende fik lov at være med. Dermed fik et par ryttere, der fik nedslag i hovedrunden i dag mulighed for at ride i omspringningen, hvor fejlene fra deres hovedrunden dog blev medtaget.

I alt skulle 12 ekvipager ride omspringning om sejren, og her leverede den første rytter på banen, Christine Thirup Christensen med den 13-årige Vedric e. Hurlevent de Breka, et fejlfrit og hurtigt ridt, og som en af få var hun indenom alle steder hvor det var muligt. Dermed lagde Christine pres på de øvrige rytter, og det viste sig, at deres tid ikke var til at slå, og dermed var sejren en realitet for ekvipagen. 

Efter sejren fortalte Christine om, at hun har redet Vedric i 5 år, og sammen har de opnået mange flotte resultater. – Han er en keeper, understregede hun. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I videoen nedenfor kan I se Christine og Vedric i aktion i omspringningen. 

Andenpladsen tog Ulrich Gaarslev med Gaby Ask e. Cris Ask/ Baloubet du Rouet, som ligeledes red fejlfrit i omspringningen. Tredjepladsen blev Violise Frost Bay med Credit e. Crelido/ Equest Carnute (opdr. Bo I. Knudsen og Jens Jakobsen), mens Benedikte Rie Trielsen med Cassina Z e. Cassini I/ Voltaire tog fjerdepladsen. 

Femtepladsen blev Thomas Sandgaard med Flint Sol'Heure e. Diamant de Semilly/ Narcos II. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner